Ystävänpäiväkortteja:Tässä ovatkin nyt alussa kaikki leimasin-askartelukortteja/neliökorttipohja.Väritykset kaikissa akvarelli elikä vesiväreillä.Jos kiinnostut kortteilusta sivullani on myöskin hiukan opastusta leimailusta ja vähän muutakin kortteilusta.Löytyy tuolta osiosta :Kaikenlaista asiaa.

yst%C3%A4v%C3%A4tb.-normal.jpg

yst%C3%A4v.blog.-normal.jpg

blog.syd.-normal.jpg

yst%C3%A4v%C3%A4lle8-normal.jpg

yst%C3%A4v%C3%A4lle7-normal.jpg

 

leim.syd.syd2-normal.jpg

tytt%C3%B6%20ja%20tipu.-normal.jpg

yst%20lammas%20lapsi.-normal.jpg

yst.p%C3%A4iv.-normal.jpg

yst%20tytt%C3%B6%20kisu%203-normal.jpg

 

Askartelukortti.Aina ei tarvitse olla paljon kuvaa kortissa jos valitsee taustapaperin tuollaisen koristeellisen näitä kaikenlaisia askartelupapereita saa ostaa askartelukaupoista valmiina.Niitä myydään yksittäisinä arkkeina ja lehtiöissä myöskin.Neliökorttipohja tässäkin.

yst%C3%A4vyys%2013-normal.jpg

 

ko6-normal.jpg

kuva%20360-normal.jpg

Leimasin askartelukortti/ yhdistettynä koristelut köynnös ja ruusu,myöskin itse voi piirtää ja somistella korttia,tässä olen tehnyt niin.

 

 

Kuva002%281%29-normal.jpg

Leimasinaskartelukortti

oma%20ruusu-normal.jpg

Ruusu ,

myöskin itse voi piirtää ja väritellä kuvia ja laittaa koristeita lisäksi.Tässä kortissa olen menetellyt niin.

 

 

 

Samoin tässä olen laittanut tuollaista näyttävää ruusunkukkapaperia tuonne taustalle ja sitten siihen sommitellut irrallisen kuvan ja vähän koristeita.Myöskin näitä kauniita kuvia myydään arkeittain.Neliökorttipohja on tässäkin.

yst%C3%A4v%C3%A4lle%2010-normal.jpg

Valmis kuva on tässäkin/neliökorttipohja.

yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A411-norma

 

 

Tässä tämän näköinen, nuo kukat olen tehnyt lävistäjällä suoraan tuohon korttikartonkiin voisinkin laittaa siitä tarkempaa kuvaa tuonne Kaikenlaista asiaa osioon kunhan tässä ehdin tekemään.

yst%C3%A4v%C3%A4lle%2020-normal.jpg

ja vähän samaa tyyliä tämäkin/ C6 korttipohja tässä.

ystt%C3%A4v%C3%A4lle%20l%C3%A4vistyskuka

 

3D askartelu.

villakoirat%20yst%C3%A4v%C3%A4lle-normal

ja samoin tässä.

kisu-normal.jpg

 

Leimasinaskartelu kisut tuolilla/neliökortteja taas tämäkin.Usein käytän tätä neliökorttia siihen saa niin kivasti mahtumaan kaikki.

kisut%20tuolilla-normal.jpg

 

 

3D askartelu/ CD askartelukortti/neliökortti ja pienemmälle korttipohjalle ei tuota levyä saisi sopimaankaan.Näitä korttipohjia saa myöskin ostaa valmiina askartelukaupoista jos ei ole niin viitseliäs että valmistaa itse pohjat siihenkin löytyy kyllä leikkureita ja nuutaus teriä jos haluaa valmistaa itse kaikki.

bambi2-normal.jpg

 

 

 

Näinkin kivoja leimasinkuvia on saatavilla.

liivikisu-normal.jpg

 

 

samoin tässä hauska tanssiva täti, leimasinkortti.Humorististen korttien kohdalla kannattaa varmistua siitä että ei loukkaa saajaa eikä aiheuta pahaa mieltä kenellekkään.   Tästä Art Impressions sarjasta löytyy paljon tosi hauskoja humoristisia leimasimia jos sellaisia etsii kannattaa katsoa näistä.

t%C3%A4ti%20blog.-normal.jpg