Tämä kortti on myöskin vauvakortti vaikka on vähän pääsiäistäkin tässä ja minulle aika tärkeä kortti, kun on ensimmäinen korttini pitkään aikaan.Siitä taitaakin olla jo pari vuotta kun olen viimeksi kortteja tehnyt blogikin on vasta nyt avattu uudelleen ja perustinkin tämän ihan alusta nyt. Vanhan poistin silloin aikaa sitten kun ei oikein toiminut ja sitten luovutin kokonaan kun kaikki kuvat hävisivävät.Tämä Vuodatus on nyt uusittu ja tykkäsin tulla tänne taas takaisin.Ainakin nyt kaikki on toiminut hyvin.

Tämä kortti on myöskin siksi tärkein tällä hetkellä kun on varattuna eräälle pikkuiselle jonka pitäisi tulla nyt pääsiäisvauvaksi ,en taidakkaan kertoa enempää katsotaan sitten kerron myöhemmin lisää.Aika kova jännitys on ,toivon että kaikki menisi hyvin ,pikkuäiti on minulle niin kovin läheinen ja rakas.

valmis%20kortti2-normal.jpg

 

Leimasin-askartelukortteja tässä aluksi.

    kastep%C3%A4iv%C3%A4t%20ym.-normal.jpg

kutsuista%20tehty%20onnittelut-normal.jp

Neliökorttipohjia:Kahta eri sarjan leimasinta olen käyttänyt tässä kortissa tai oikeastaa kolmea, kun tuo onnea tekstikin on leimattu.

 

 

 

edvin.blogiin.-normal.jpg

samoin tässä 3 erisarjan leimasinta käytetty ja neliökorttipohja tässäkin.

 

kut-normal.jpg

 

kortit%20001-normal.jpg

Tilauskorttejakin on joskus tullut tehtyä.C6 korttipohjat näissä.

 

 

 

 

sin%20vauva-normal.jpg

 

Leimailut jatkuvat/neliökorttipohja tässäkin.

 

kuvia%20036-normal.jpg

c6 korttipohja  ja leimailu kortti tämäkin.

1sekalainen%20025-normal.jpg

Leimailukortteja edelleen.Neliökorttipohja.

 

 

t%C3%A4hti%20kaste-normal.jpg

ja samoin nämä

kastep-normal.jpg

kortti%20042-normal.jpg

 

 

kastep-normal.jpg

Leimasinaskartelukortti tämäkin:tein kanteen tuollaiset sydän aukot lävistäjällä ja laitoin korttipohjaan tuonne sisälle eriväriset samalla lävistäjällä leikkaaman sydämet ja niihin tuollaiset kangas perhoset.Korttipohja on cabinet korttipohja laitoin kuvan nyt näin päin korttia voi sitten pitää vaikka pöydällä avattuna näin poikittain.

 

 

 

kutsuista%20tehty%20onnittelut%20002-nor

 

 

 

kuva%20002-normal.jpg

Tässä vielä tämän näköinen :leimasinaskartelua/pitsi somistusta/neliökorttipohja.

 

poika%20vauv.pupu.-normal.jpg

ja pojalle leimailukortti/neliökortti tämäkin.

vauva%202-normal.jpg

leimailu askartelukortteja

tossut%2012-normal.jpg

 

 

3D askartelukuvakortti.

vauva8-normal.jpg

 

vauva2-normal.jpg

Ja tyttövauvalle myöskin 3D askartelukuvakortti/neliökortti.

 

 

vauvveli-normal.jpg

Vauvakortti korttikuvalla/ C6 korttipohja.Kaikki korttini ovat kaksiosaisia avattavia kortteja ja kirjekuoren valitsen aina mukaan korttiin sopivaksi.

 

 

3d%20vauva%20ja%20pullo-normal.jpg

3D askartelukortti

vauva-normal.jpg

samoin tämä,nämä kortit ovat ihan sieltä alkuajoilta kun vasta aloittelin kortteilua koristeita on tullut matkanvarrella lisää kortteihin.

vauva%20tutti-normal.jpg

Tässä on tuollainen kiva pikku tutti laitettu koristeeksi, näitä kaikkia pikku juttuja on sitten alkanut kertymään kun kiertelee kaupoissa löytää aina jotakin kivaa kortteihin.

 

vauva%20ja%20kukat-normal.jpg

3D askartelukortti tämäkin .

 

 

vauva%20%C3%A4%C3%A4riviiva-normal.jpg

sin%20vauva-normal.jpg

Nämä kaksi korttia tuossa ylöpuolella olen tehnyt ääriviivatarroista niistä samoista joita on teksteinäkin Onnea ja niin edelleen.Tarra liimataan värilliselle kartongille ja leikataan ääriviivoja pitkin.Tai voi myöskin laitaa valkoiselle askartelukartongille ja värittää sitten.Nyt on saatavilla hienoja kuvioita niillä saa aikaiseksi upeita kortteja.Nämä nyt ovat enemmänkin vaatimattomia, mutta joskus sellaisiakin kortteja tarvitaan.Makuasia.

 

 

Sitten nämä seuraavat ovat korttikuva kortteja :Näitä kuvia saa ostaa kaupoista yleensä siinä arkissa on neljä tuollaista kuvaa ja materiaali on paperia ei siis kovin paksua vaan vähän samanlaatuista kuin 3D nämä leikattavat kerroskuvat.

Nämä ovat aika edullisia ja helppoja valmistaa korteiksi.Tosin varmaan nyt jos tekisin näistä tai nämä korteiksi laittaisin vähän näyttävämmät koristeet.Näyttää kyllä vähän vaatimattomilta ,mutta jos tekee myytäväksi kortteja kannattaa tehdä vähän edullisempiakin niitäkin kysytään ja tarvitaan.Tuollaiset kortit joihin kuluttaa monta tuntia aikaa ja paljon tarvikkeita ei kyllä raaski ihan halvalla myydä kun niissä on kuitenkin työtä tehnyt paljon.

vauvva%20sin.-normal.jpg

vauva%20roosa-normal.jpg

korttikuva%20vauva-normal.jpg

kast.-normal.jpg

tytt%C3%B6%20vauva-normal.jpg

Tämä viimeinen näistä korteista on myöskin korttikuva ,mutta olen laittanut jo vähän enemmän koristetta ja onhan se kivampaa, tuollaisia sydämiäkin on helppo leikellä leikkurilla ja niillä saa kanssa kivoja juttuja tehtyä.