kisu%20ja%20kuori.-normal.jpg

Tässä on tämä pääkuva joka on nyt tällä hetkellä bloginavauksessa.Iloinen kisu!

Leimasin kortti:Akvarelliväritykset taas tässäkin kortissa ja näitä ihastuttavia Penny Blackin leimasimia näitä minulla riittää.

Pikku leimasimilla olen koristellut kortin reunoja ja myöskin tuohon kirjekuoreen samaa tyyliä.On mukavaa kun kuoressakin on huomioitu kortin aihetta tai sitten valitsen muuten kauniin sopivan kuoren aina jokaiseen korttiin erikseen.Sillä lailla tulee minusta kaunis kokonaisuus.

kisu-normal.jpg

Leimasinkortti: Penny Blackin leimasin.Seuraava kortti on tehty samalla leimasimella. On tosi hauskaa tehdä useita kortteja samalla leimasimella ,kun aina tulee kuitenkin ihan erilainen lopputulos, jokainen kortti on ihan oma juttunsa.Leimasimet ovat aika hintavia ja kun sellaisen hankii itselleen on kivaa myöskin käyttää sitä.Tässä tämän näköisiä kisuja.

kis%20varj.5-normal.jpg

Nämä on kyllä niin kivoja nämä Penny Blackin tekemät leimasimet ja laadukkaitakin minulla on puukantaisina melkein kaikki ja näillä leimaaminen on helppoa.Kunhan muistaa aina siivota leimasimen käytönjälkeen pysyvät kauan hyvinä.

17-normal.jpg

Akvarelliväritykset näissä kaikissa leimailukorteissani.Neliökorttipohjia olen näissä käyttänyt.

baller%204-normal.jpg

Nyt laitan taas tässä useamman samaa leimasinkuvaa näkee kuinka sama kuva muuntuu ihan eri kortiksi kun sitä väritellään ja rakennetaan tulee taas ihan erilainen kortti.Kiva tämä balleriina kisu.Korttipohja on tässä tuollainen vahva hiukan karheapintainen Sinellistä näitä olen tainnut joskus ostaa ihania korttipohjia ja näihin on myöskin tuollaisia kirjekuoria saatavilla samaa sävyä normaali c6 avattava kortti.Näihin olen yleensä laittanut tuonne sisälle valkoisesta paperista kirjoitus alustan on sitten kivampi kirjoittaa vaikka tavallisella kynällä siihen muuten tarvitaan jokin tussikkynä tuohon pohjalle että näkyy teksti.

baller3-normal.jpg

Ja tässä toinen: roosa balleriina sama korttipohja kuin edellä ja tähän on taas saatavilla sopiva kirjekuori.Useati kuoret ovat erikseen myynnissä ainakin Sinellissä, mutta hyllystä löytyy kyllä joka lähtöön, siellä on mahtavat valikoimat(käytän etupäässä Ideaparkin Lempäälän Sinelliä)Katsonkin yleensä heti kun ostan korttipohjia/kirjekuoren samalla kertaa on sitten heti kaikki valmiina.

balleriina%20kisu1-normal.jpg

Tässä vielä balleriinoja näitä riittää.Nyt neliökorttipohjalla.Näitä olen tilannut nettiaskartelukaupoista taisi olla Paperella siellä on ollut kauniita edullisia ja kirjekuoria löytyy myöskin.

baller.kisu5-normal.jpg

ja vielä sama leimasin Penny Blackin balleriina kisu.Neliökortti tämäkin.

balleriinakisu3-normal.jpg

Tässä edelleen neliökortti ja kaunista ruusuista Tilda kartonkia kortin etusivulla ja timantteja tietenkin.Perhoset olen tehnyt ääriviivatarroista näistä jota myydään kuvina ja onnitteluteksteinä tässä kullanväriset tarrat olen liimannut kartongille värittänyt ja leikannut irti ja tarralla liimannut korttiin.Akvarelliväritykset leimasinkuvassa.

balleriinakisu2-normal.jpg

Ja vielä yksi balleriina.

kis.tuol.-normal.jpg

Leimasin :Penny Blackin, väritykset akvarelli,neliökorttipohja.Usein laitan tuohon etukanteen jonkin paperin tässä kukkasellinen jonka kiinnitän kaksipuoleisella teipillä (ostan rullia, Biltemassa myydään ainakin edullisesti )Pitsit ym koristeet voi myöskin kiinnittää sillä.Jos haluan että kuva jää vähän koholleen kuten tässä käytän sellaista kaksipuoleista kohotarraa (karhutarraa)jota myydään rullassa tai myöskin nämä pienet tarratyynyt käyvät joilla liimataan 3D korttikuvia.Kukkasia liimaan erikois liimalla tai koholakalla voi myöskin kiinnittää koristeita.Erilaisia teksti leimasimia on tullut kanssa hankittua ,tässä on tuollainen onnitteluteksti .Valmiit tarrat ovat myöskin kivoja käyttää.

kisut%20tuol.-normal.jpg

Tässä taas sama kisut tuolilla leimasin kuin edellisessä kortissa.Kuvan alla on tuollaista kangasta jossa on perhosia Papruksesta saa ostaa näitä ainakin metri tavarana kaikenlaiseen askarteluun sopivat kimaltavia ja vaikka minkälaisia.

Fiskarssin sydän leikkurilla olen leikannut tuon sydän kuvion.Kaikenlaiset leikkurit ovat kanssa käteviä korttiaskartelussa ja niillä saa helposti aina sopivan värisestä kartongista painettua kuvioita.Erikoiseti perhos leikkurit ovat kivoja niitä onkin kaupoissa erilaisia saatavilla kannattaa hankkia myöskin joitakin leikkureita niillä saa niin kivasti laitettua kortteihin lisäystä eivätkä ole kovin kalliitakaan.Kannattaa myöskin katsoa kaupoissa alennus korit niistä löytyy joskus kivoja juttuja edullisesti.

kisu%20ja%20kimpp3-normal.jpg

Nyt vaihtui kuva kisu ja kimppu edelleen Penny Blackin leimasin.Nykyään saa näitä leimasimia sellaisin kirkkaina silikoni leimasimina ne on halvempia kun nämä puukantaiset kumileimasimet niitä on tullut myöskin hankittua ja ne kiinnitetään sellaiselle pleksi levylle ja sillä leimataan se on toisaalta hyvä kun siitä näkee läpi kohdistaa leimasin tarkkaan haluamaansa kohtaan.Leimailua kannattaa ensin harjoitella siinä on kanssa omat juttunsa että tulee siisti jälki ,mutta pian sen opii.Myöskin alan uudet kirjat ovat apuna täällä sivullakin esittelen niitä jos kiinnostuit voit katsoa tuolta sivu osiosta.

kisu%20ja%20kimppu5-normal.jpg

Tässä olen käyttänyt vielä toisenkin suositun leimasinvalmistajan leimasimia Magnolian on nämä kukkaset jotka olen leikannut ääriviivoja myöten ja laittanut tuohon korttiin.Neliökorttipohjia edelleen, tässä kullanvärinen jossa valkoinen sisäosa ja kirjekuori on tietenkin samaa kultaista.

kisu%20ja%20kimppu4-normal.jpg

Lisää Penny Blackin kisuja neliökortilla.

kisu%20ja%20kimppu2-normal.jpg

kuten myöskin tässä.

kolmek.hyv%C3%A4-normal.jpg

Penny Blackin leimasin tämäkin ja sitten "pölkky leimasimilla"nämä muut koristelut leimailtu.neliökorttipohjalle ja kirjakuoreen myöskin.Laitan tuonne sivu osioon näistä leimasimista jotakin kuvaa kunhan tässä ehdin jos on vasta alkaja kortteilussa on hyvä nähdä erilaisia juttuja joista tässä nyt kertoilen.Tässä on niin paljon mahdollisuuksia ja kaikkea kivaa että mukaan vain jos innostaa ei ole vaikeata kun etenee vain asia kerrallaan löytää sieltä itselle sopivat jutut ja pikkurahalla pääsee jo alkuun.

el%C3%A4kekisu-normal.jpg

Tässä tämmöinen ja taas Penny Blackin leimasin.

kisut%20ja%20kimppu-normal.jpg

Ja tässä Penny Blackin leimasin.Guttlebug konella olen leikannut näitä kartonkeja tuossa kuvan alla valkoinen ja vaaleanpunainen .Koneesta laitoin sivuosioon kuvia ja kertomusta.Nämä neliökortit ovat hiukan pienempiä kun tuossa edellä ja näihin kuuluu tuollainen valkoinen kirjekuori siihen on sitten helppo myöskin leimailla.

kisukimppu-normal.jpg

Rullaluistelijalle kortti Penny Blackin leimasin.Kuvioleikkurilla perhosia ja kukkasia.Kuviosaksilla kuvan reunat, guttlebugilla tekstin alunen .Tämä sopisi vaikka nykyiselle presidentille.

kisu%20tulppaanit2-normal.jpg

kisu%20tulpp.-normal.jpg

Ja kisut tulppaaneissa edelleen PB.leimasin.Valmis kukkasia molemmissa koristeena kuvan reunat kuviosaksilla.Akvarelliväritykset ja kimalletta laitettu runsaasti kuten yleensä laitan.

kisu%20sampp.-normal.jpg

kisu%20ja%20kaveri-normal.jpg

Ja tässä vähän sampanjaa PB tapaan.Ja minun leimailut ja väritykset taas akvarelli kuten aina.

kisu%20oks.3-normal.jpg

Penny Blackia edelleen tämä kiva kisu oksalla ja Magnolian leimasimilla nuo pikku olennot.

kisu%20oksalla1-normal.jpg

kisu%20oksalla2-normal.jpg

Tämä kisu on kyllä niin kiva että monta korttia on ollut pakko tehdä.Timantti kaulapanta kisulla.Kaikkia valmiita koristeita on mukava käytellä ja nythän onkin "muotia"laittaa reilusti kukkasia ja koristeita.Näissä nyt ei kovin paljoa ole ,mutta oman maun mukaan mennään on ne koristeet meikäläiselläkin lisääntyneet matkan varrella, mutta kaikkea ei tarvise niin runsaasti olla kun on noin voimakas väritys kuvissa.Nämä kortit ovat menneet jo aikoja sitten maailmalle.

kisu%20ja%20kannu%201-normal.jpg

Penny Blackin leimasin.

kisu%20ja%20perhoset-normal.jpg

Kuten samoin myöskin tässä jonka olen leimannut suoraan korttipohjalle, tämä onkin ihan pelkästään leimailukortti.

kisu%20ja%20perhoset%20sis%C3%A4osa-norm

Joskus intoudun koristelemaan korttia enemmänkin kuten tässä olen leimannut vielä tuonne sisäosaan kirjoitus taustaksi tuollaiset kehykset.Kaikissa korteissani on myöskin tuolla takana leimasimella (jonka olen vartavasten teettänyt)nimeni ja käsityöstä kertova leimaus.

 

 

Kisut%20k%C3%A4rryiss%C3%A4-normal.jpg

Kisut kärryissä Penny Blackin leimasin.

 

kurpitsa2-normal.jpg

ja edelleen PB.leimasin.

3d%20kisut6-normal.jpg

Loput kortit tässä ovatkin 3D kortteja.

3d%20kisut3-normal.jpg

3dkisu%205-normal.jpg

3d%20kisu%204-normal.jpg

3d%20kisu2-normal.jpg

3d%201%20kisut-normal.jpg

 

 

kisut%203d-normal.jpg

Tässä 3D kortit.

Kissanpäiviäkorteilla on nimensä veroisesti kisu kortteja reilusti.Laittelen vielä lisääkin tässä lähi tulevaisuudessa.