Tänään Akaan Toijalassa esiintyi Terhi Saarinen  hyväntekeväisyys Matc Show tapahtumassa.

terhi-normal.jpg

 

 

Minulla oli ilo ja kunnia päästä ystäväni mukaan avustajaksi.Samalla sain ihailla hänen kaunista tyylikästä tanssiaan vahinko vain kun yleisö oli ehtinyt jo karata paikalta osittain ,eivät tienneet esiintymisestä, harvoin nimittäin onnistaa nähdä näin laadukasta tyylikästä itämaista tanssia .Terhi on kokenut tanssijatar ja opiskellut alaa monta vuotta ja se kyllä näkyy hänen tanssissaan.Huomenna häntä voi ihailla valkeakosken kaupunginteatterissa siellä on tanssin juhlaa näytös klo 17 alkaen(lipun myynti puolituntia ennen) jossa hän on edustamassa Itämaista tanssia toisten tanssijattarien kanssa mm.Anja Rauta on "tyttöineen" myöskin paikalla.

Allekirjoittanut löytyy nyt katsomon puolelta sattuneista syistä istun kyllä mielelläni ja nautin ohjelmasta sieltäkäsin.

Monivuotinen harrastukseni on tuonut minulle paljon ystäviä ja on aina mukavaa tavata heitä ja kokoontua ihanan harrastuksen parissa.

DSC00557-normal.jpg

Terhi opettaa myöskin joogaa ja Itämaista tanssia.Akaan Toijalasta tavoitat hänet ja myöskin Facebookista löytyy terhin sivut.

 

 

DSC00556-normal.jpg

 

 

 

 

DSC00554-normal.jpg