pikku%20kortit-normal.jpg

Esimerkiksi tämän näköisiä pakettikortteja saa ostaa valmiina kaupoista pakkauksessa on useita kortteja.Nämä olen ostanut Heinikan nettiaskartelukaupasta ja olen sitten tehnyt näistä pakettikortteja tässä muutamia:

 

 

Leimasimella tehtyjä pakettikortteja

paketti%20linnut-normal.jpg

 

 

 

Samoin nämä.

kort.pak.-normal.jpg

 

 

Seuraavaksi:

Jouluisia leimasimella tehtyjä kortteja.

Ruskeita ja harmaita kortteja olen ainakin nähnyt myynnissä koot vaihtelevat myöskin, nämä olivat valkoisia väriltään ja värittelin leimasinmusteella ja leimasin kuvat ja tekstit.

Toiset kutsuvat näitä pieniä kortteja Tageiksi ja tekevät kauniita pikkukortteja joita sitten lähettelevät toisilleen se on oikein joku juttu,mutta en ole itse sellaista harrastanut katsellut vain niitä kauniita korttien kuvia.Samoja korttipohjia voi kuitenkin ainakin minusta käyttää pakettikortteina ja itse voi tehdä myöskin kivoja pakettikortteja vaikka kauppojen hintalapuista joita on vaatteissa, käyttää niitä pohjana ja liimailee päälle jotakin kivaa ,se on kierrätystä ja tuunailua.

pakettik.-normal.jpg

 

 

tässä jouluisia myöskin lisää.

pakettik%20j.-normal.jpg

 

 

ja nauhojen kera

pakettikortteja%20blogiin%201-normal.jpg

 

 

 

pakettikortit%20b.2-normal.jpg

 

 

 

pakettik.blogiin3-normal.jpg

 

 

 

pakettikortit%20B%204-normal.jpg

 

 

 

pakettik%20003-normal.jpg

 

 

pakettik%20001-normal.jpg

 

 

Seuraavaksi:

Pienet pakettikortit:nämä ovat sellaisia pikkukortteja, kun esimerkiksi kukkakaupoissa laitetaan kukkapaketteihin yleensä.  Tässä on 3D askarteluna nämä  pienet avattavat kaksipuoleiset kortit ja pikkuinen kirjekuori on tuossa paketissa mukana.

pikkukortti%201-normal.jpg

 

 

pikkukortti3-normal.jpg

 

 

pikkukortti4-normal.jpg

 

 

pikkukortti2-normal.jpg

 

 

pikkukortti5-normal.jpg