No niin kävelyt tuli tehtyä ja jotakin kivaa näin puussa 

pes%C3%A43-normal.jpg

siellä on linnunpesä

 

 

pes%C3%A42-normal.jpg

 

 

kiersin vielä takaa kuvaamaan 

pes%C3%A41-normal.jpg

pesässä ei näkynyt ketään enkä mennyt lähelle kurkkimaan vaikka oli kohtalaisen matalalla ihan tien laidassa.Olin vain iloinen kun huomasin sen ,vähän jäi kyllä mietityttämään kenenkäs pesä tämä oikein on ja onko jo pesitty vai kuinka saattoihan siellä olla joku sisällä tai muniakin.Täällä on aika rauhallista missä asun ja en minäkään halua häiritä luonnonrauhaa varovasti tsuumailin ja poistuimme paikalta vähin äänin.

 

 

 

dana-normal.jpg

Metsätiellä tallusteltiin ja tässä on tyytyväinen lenkkeilijä tai yksi meistä kolmesta.Kuuma on vähän hänellä,hän on tuollainen rauhallista sorttia ,mutta tarpeen tullen pääsee kyllä liukkaastikin liikkumaan on iloinen ja innoissaan helposti.  Taisi vähän väsähtää vaikka kaikessa rauhassa käveltiin katseltiin ja nautittiin kauniista joskin vielä vähän koleasta päivästä,kivaa oli kuitenkin olla ulkona.Tässä ollaan jo pihassa muuten hänellä on aina talutin.

siniset%20kukat-normal.jpg

Nättiä kevät kukkasia kukkii puunjuurella ja karvakuono kiirehti myöskin tarkastamaan mitä kivaa löytyi.Raparperit siellä jo kovasti työntyvät maasta ja lipstikka myöskin, muuten on vielä aikas tyhjää ja nokkosia oli myöskin niitä alan pian poimimaan pikku versoina ja käytän ruuanvalmistuksessa sitten lähiaikoina.Kun ilmat lämpiävät kesä varmaan puhkeaa nopeasti kun on jo pikkulehtiä koivuissa ja muualla,marjapensaissakin. Aika kivalta näyttää ulkona ja huomena luvattiin sitten sadetta onko vettä vai räntää se jää sitten nähtäväksi.Tänään oli kuitenkin ihan kiva päivä.