Samalla linjalla jatketaan kun eilen nyt vain on kukka lävistäjä käytössä ollut.

lintu%20oksalla-normal.jpg

Onnittelukortti:Käytin taas tuota kaunista pohjapaperia hyväkseni ja jätin siitä näkyville reippaasti osan.Lisäsin vain tuon linnun siihen päälle se on irrallinen cuttlebugilla leikattu kuvio jota värittelin ja vähän käsittelin koholakalla ja kimalteella.Kukkaleikkurilla leikkasin nuo kukat pohjapaperiin,tällä leikkurilla joka jättää kukat kiinni tuohon paperiin kuitenkin.

l%C3%A4vist%C3%A4j%C3%A4t-normal.jpg

Tämän näköisiä ovat nämä leikkurit.Leikkureitahan on vaikka kuinka paljon erilaisia ja laitankin jokusista hiukan kuvaa ja juttua tuonne opastus osioon sieltä voi sitten katsoa jos on kiinnostusta.

Sinellistä olen nämä ostanut.Aika kookkaita ja painavia jos tilaat taitaa olla oikein paketti tavaraa 370g painoi tuo yksi lävistäjä ovat aika pullevia ei mahdu kirjekuoreen.Nämäkin ovat mukava lisä tähän korttiaskarteluun on kiva kun löytää jotakin uutta ja sillä ideoida sitten omanlaisiaan juttuja.Nätin värisiä nämä leikkurit.

Tämmöistä korttiaskartelua tällä kerralla.Nyt kun on ollut vähän viileätä ja sateista on kiva puuhailla jotakin innostavaa ei ole yhtään vastenmielistä olla täällä sisällä.Mukavaa päivää kaikille ja vaikka askartelemaan kortteja jos innostaa äläkä vain sano että et osaa, osaat varmasti jos yrität.