Kävin tänään Ideaparkin Sinellissä samalla kun olin siellä muissa asioissa liikenteessä.Kävin kysymässä olisiko heillä myytävänä niitä pinsettisaksia kun omani on niin hyvässä piilossa  että en kyllä nyt löydä niitä mistään ja tekisi mieli joskus leikellä 3D kuvia kun arkkejakin on varastossa odottamassa leikkelyä.Käyhän se tavallisillakin saksilla ,mutta kun näihin tottuu ei muilla haluaisi leikata.

sinelli%2009.06-14-normal.jpg

siis tämän näköiset valitsin siellä oli toisetkin ,mutta tämäntapaisilla olen leikannut aiemmin.6,95 maksoivat että ei paha hinta.Ja muutakin kivaa löytyi ,tai olisihan sieltä löytynyt vaikka mitä, mutta en nyt jäänyt sinne enempää katselemaan kun kiiruhdimme muualle.

ostokset%2009.06.-14-normal.jpg

Tämän ihanan gorjuksen leimasinpaketin sieltä keksin vielä mukaan,olin tästä tosi iloinen kun nämä ovat niin kivoja. Muutama on ennestään ja nyt tuli täydennystä.8,20€ maksoivat.Tässä on muutakin kivaa mukana tuollaisia leimasimia erikoisesti innosti tuo alhaalla kuvassa näkyvä kirjoitustausta tai kehykset miksikä sitä nyt sanoisikaan.Että näin kivat ostokset löytyivät muuten kivan päivän päälle.Arvatkaa onko pian kortti näillä tehtynä, varmaankin tai ainakin toivottavasti ehdin.