Sarah Kayn leimasimella kuva  akvarelli väritykset ja askartelua sillä lailla tämä kortti on tehty.

sienet-normal.jpg

Kuvatessa oli taas hiukan ongelmaa tämän kortin kanssa jos tuo kuva näkyi hyvin niin kukat oli liian tummia. Vähän on ehkä oikeasti värikkäämpi tuo kuva kun nyt saan näkymään.

lähikuvaa

sarah-normal.jpg

Pari päivää olen tätä korttia tehnyt tai enhän minä tätä nyt kokoajan ole tehnyt ensiksi värittelin kuvan ja sitten pikkuhiljaa tein kortiksi vähän voinnin mukaankin nyt vasta on ollut kuumeeton päivä koko päivän. Viikko siinä flunssassa meni oli kyllä ihan voimaton olo ja olenkin nyt ikionnellinen jos pääsen taas kuntoon tästä.Kun on tälläviikolla kaikenlaista ohjelmaakin tiedossa.Aika vilpoista kesäkeliä nyt on vain edelleen saisi se kesä tulla kyllä jo takaisin on jotenkin niin pimeät yötkin aivan kuin oltaisi jo syksypuolella aika kummallista.No eiköhän tässä vielä saada hikoillakkin helteessä ei vasta ole kun kesäkuu.Mattopyykit odottavat kuten varmaan monella muullakin perheellä ja nyt niissä onkin pestävää meillä ihan erilailla kun on tämä iso nelijalkainen kaveri huushollissa no kyllähän se tiedossa oli että vähän erilailla rapaantuu paikat ,mutta se kuuluu myöskin asiaan se on koirahuushollissa aina sellaista.Mukava koira kuitenkin kaikinpuolin ,että iloisia olemme hänestä.Tuolla ulkona ei tule nyt paljoa oltua ,mutta sen verran kävin yhtenäpäivänä kun paisteli aurinko, että muutaman kuvan otin.

 

 

unikot-normal.jpg

unikko

 

 

 

ruusu-normal.jpg

Ruusu

 

 

 

 

amppari-normal.jpg

Ruusu ja siellä joku töissä.

Menee nyt vähän hukkaan kauniita kukkasia ulkona, kun ei tule nyt ihailtua niitä. Aina sieltä jotakin kivaa löytyy kun lähtee vain katselemaan

 

 

 

 

dana-normal.jpg

Tämmöinen karvakuonokin sieltä löytyi ja kukkaset ja nokkoset samassa puskassa.Minähän kerään näitä nokkosia niitä ei saa niin vain niittää.   Onkohan karvakuono linssilude.     Ei ole hän on vain niin kiva.