tytt%C3%B6%20keinuu%203-normal.jpg

Sain nyt sentään yhden keinuja kortin valmiiksi saakka.Jotenkin on ollut vielä flunssan jälkimaininkeja kehossani että en oikein ole kovasti jaksanut kun oli viimeviikolla sairaala käynnitkin sekin vei oman aikansa kävin tutkimuksissa kahtena päivänä.Ensimmäinen vuositarkastus syöpähoitojen päätyttyä tämä oli. En oikein mielestäni jännittänytkään kovasti, mitä nyt siellä kävi mielessäni perjantaina, kun odottelin vastaanotolle,että apua mitä teen jos mulle sanotaankin huonoja uutisia kun en ollut oikein syventynyt koko ajatukseen että näinkin voi käydä.Hyvin oli kaikki kuitenkin.Tänään sain tietää loput vastaukset ja kaikki näyttää ainakin nyt hyvältä.Olen iloinen ja kiitollinen.Tästä taas jatketaan reippaasti eteenpäin.

Tässä nyt on tämä uudella leimasimella tehty GorJuksen keinuva tytteli ja pakko oli laittaa pilviä ja stanssata kukkanenkin kun kokeilin näitä uusia juttuja joita nyt viimeksi olen tässä hankkinut.Laitan tuonne sivuosioon hiukan lisäystä tuohon kuvioiden tekemisestä Guttlebug leikkurilla jos jotakin kiinnostaa voi sitten katsoa sieltä tätä asiaa kuvioiden stanssauksesta.

Jonnekkin on nyt kesä kadonnut vaikka eihän se tahtia haittaa kun kortteillaan vaan sitten. Kyllä se aurinkokin joskus paistaa vielä ja ehkäpä pikapuoliinkin jos on ennustuksiin uskomista.Mielelläänhän sitä siihen uskoo että näin kävisi.