Kiva päivä tänään Tampereen reissulla tein hankintoja tätä minulle niin tärkeäksi tullutta Frantsilan tuotantoa löytyi kivasti.Nyt olen huomannut että näitä tuotteita on tullut kauppojen hyllylle(vasta nyt ) ihan mukavasti jopa niin että aiemmin kun löysin tämän sarjan hoitoaineen oli kaikki shampoot loppuneet siitä kaupasta suosio on kasvanut näillä. Tänään sitten löysin ihan yllättäin myöskin tätä olin jo aikeissa laittaa tilauksen Frantsilaan vetämään mutta en sitten ihan vielä laitakkaan.

Vielä kun löytäisin sitä suihkuainetta se on myöskin ihanaa sellaista ruusu juttua,ehkä mun pitää kuitenkin tilata sieltä postimyynnistä heillä on nettikauppa ja siellä on vaikka mitä kivaa.Nämä ovat riittoisia aineita vaikka näyttävät pieniltä pakkauksilta kyllä näistä tulee monen moneen pesuun.Ovat kyllä hintansa väärttit.

sampoo-normal.jpg

 

 

 

hoitoaine-normal.jpg

Tykkään näistä tuotteista on niin kiva kun on vielä Suomalaista tuotantoa.

 

 

 

voimaa-normal.jpg

Sitten löytyi vielä tätä huippu tuotetta viherjauhetta tämä oli myöskin minulta loppunut ja oli kiva kun tätäkin oli tarjolla.Tätä käytän vaikka leivänpäällä ja salaatteihin ,salaattikastikkeisiin ja minnekkä sitä nyt sitten keksii laittaakin tässäkin on nokkosta eikä sitäkään pidä ylettömästi syödä minullahan on sitä kuivattuna vielä ja täytyy sitten katsoa että ei liikaa käyttele ei sekään sitten ole terveellistä.Syksyä varten on hyvä varata kaikkea kivaa antamaan reippautta jos tässä vaikka lähtisi liikenteeseen taas jotakin harrastamaan näistä saa voimaa ja terveyttä.

 

 

 

marja%20jauheet-normal.jpg

Sitten mukaan tuli myöskin nämä Mustikka pellavarouhe ja tyrnijauhetta löysin myöskin kun näyttää tuo oma sato vähän heikolta tässä on täydennystä.Kotimaisia tuotteita nämäkin.

Askartelutarvikkeita ei nyt sitten tullut ollenkaan kun en ollut sellaisen kaupan lähettyvillä ja sitten piti kiiruhtaa jo kotimatkalle.Ihan kiva päivä vaikka vähän vesikuuroja ropsahteli, mutta ei se tahtia haitannut.