Paperilla-normal.jpg

 

 

 

Tämän joulun eka kortti on tehty ja lähtenytkin jo maailmalle.Tuonne lastensairaalan hyväksi järjestettävään myynti tapahtumaan.Oli ilo osallistua tähänkin talkooseen ja kantaa kortensa kekoon myöskin tällä tavoin ilo oli siis minun puolellani kun järjestivät tämmöisen kivan tilaisuuden.Oon kyllä osallistunut jo toisellakin tavoin mutta ei lisä pahaa tee asia on niin hyvä.

joulukortti%201-%202014v.-normal.jpg

Magnolian Tilda tässä on kelkkansa kanssa .(Leimasin on siis Magnolian valmistama)Akvarelliväritykset tässä askartelukortissa.

 

Laitoin vielä toisenkin kortin sinne matkaan kun näitä tässä nyt sattuu olemaan valmiina.

Tässä vasemmanpuoleisessa askartelu kortissa on tuollainen valmis askartelukuva joita myydään askartelutarvikeliikkeissä sellaisissa arkeissa joissa on useita kuvia tässä on aiheena tuollainen vintage enkeli.

Lastensairaala-normal.jpg

Toivotaan että kauppa käy siellä Tampereen kädentaitomessuilla näitä on sitten myytävänä toisten kortteilijoitten korttien kera.Sieltä sitten pääsee valkkaamaan itselleen mieluisia joulukortteja ja hyvään tarkoitukseen menee näistä saadut rahat.Osallistukaa toisetkin jos vaikka suunnittelet alkavasi kortteilemaan tässä on nyt kiva kohde aloitaa.

Niin ja ei ole pakko olla joulukortti voi tehdä toisenlaisenkin kortin jos haluaa ajattoman onnittelukortin lukee tuossa osallistumis ohjeessa.