Nyt ei ole uusia kortteja syntynyt kun on ollut monenlaista puuhailua tässä kun olen palaillut tämän rakkaan harrastukseni pariin (siis yhden niistä) itämaisen tanssin pariin ja myöskin uutena harrastuksena monien vuosien, vuosikymmenten jälkeen joogaan taas tosi kivaa sekin on.Täytyy tässä hiukan elvyttää kehoanikin, kun olen palaillut terveenä kovista hoidoista ja päässyt taas normaaliin päiväjärjestykseen.Ja kaikenlaista muutakin touhua on nyt ollut kovasti.Mutta eiköhän korttejakin ala taas syntymään ainakin mieli jo halajaa niitä tekemään, mutta en ota mitään paineita joulusta kaupatkin on täynnä toinen toistaa ihanampia kortteja, että eiköhän niillä taas yksi joulu selvitä  saa nyt sitten nähdä kuinka käy.

Tässä nyt kuitenkin mukavaa tanssia tarjolla.

Mansecocktail_A4_300_turkoosi_v2-normal.T

Manse coktailit tuli nautittua ja mukavaa kyllä oli.Nyt sitten valmistaudumme pikkujoulun viettoon tuossa alempana tässä sivulla on mainoksemme tervetuloa juhlimaan.

 

 

1380162_208463106007097_1632085103_n-nor

Satu ja Terhi.                                                                                        Kuva:Olli Nykänen.

 

2014%20paperityt%C3%B6n%20eht.-normal.jp

                                                                                                                                 Kuva:Olli Nykänen.

                                                                                                           

Näitä iloisia tanssijattaria näemme myöskin tuolla Mansecoktail illassa tanssimassa mm.Tässä iloinen Suvi-Inkeri.

 

Ja pikkujouluihin myöskin nuo edellisissä kuvissa olevat tanssijattaret osallistuvat . Anja tässä alemmassa kuvassa esittää edellisissä pikkujouluissamme kuvattua soolo numeroaan tosi kaunista ja eläytyvää tanssia.

Häntä ja monia muita tanssijattaria on mahdollisuus tulla katselemaan tämän vuoden pikkujouluihin tilaisuus kun on avoin kaikille harrastajille tai vaikka olisit mahdollisesti tuleva harrastaja olet tervetullut joukkoomme tilaisuus kun on avoin kaikille itämaisesta tanssista kiinnostuneille.Mainos on tuossa alapuolella.

Anja%202-normal.jpg

Tämän olen kuvannut itse 2013v.pikkujouluista.

 

Joulujuhlat%20it%C3%A4maisittain.-normal