Kaupassa oli tarjolla näitä pikkuruisia helmihyasintteja ja ajattelin ,että ostan tuohon rappusille näitä, olivat aivan lyhyitä eikä nuppuja oikein vielä eroittanut ollenkaan.Yritin pitää hiukan viileässä ja varjoisassa ,mutta ei auttanut näin nätisti alkoivat jo kukkimaan.En kyllä raaski viedä ulos kylmään näitä.Pääsivät sitten kuistin ikkunalle nättiähän siinäkin sitten ovat. ja kertovat kevään tulosta.

 

 

helmihyas.2.jpg

 

 

Samoin kävi tälle narsisiille yritin vähän jarrutella kukintaa, mutta ei mahtanut mitään.Näin kukat vaan aukesivat.No mukavaahan näitä on katsella tulee pääsiäinen mieleen näistä.Ehtii vielä ostaan lisääkin näitä ennen pääsiäistä.

narsissi2.jpg

 

 

 

 

Ekat taimet on hankittu.

Taimia%201.jpg

Plantageenista ostin pari pelakuun pikkutainta siis tosi pikkuisia nämä ovat istutin ne näihin ruukkuihin ,että pääsivät uuteen multaan kasvamaan ja kaksi verenpisaraa myöskin katsotaan mitä näistä tulee.Ja pussillinen siemeniä myöskin tuli ostettua. Pelakuu on nyt jotenkin mieleinen minulle .Täytyy raahata tuolla talvehtimassa olleet valoon kuistille kun ovat jo lähteneet kasvamaan niistähän myöskin voi ottaa pistokkaita niin kuin kaikista pelakuista yleensä.Keväällä on ihan pakko laittaa vähän taimia kasvamaan.Tuolla Plantageenissa minusta on nyt uusia nämä pikku taimet juuri itse kasvatusta varten näin aikaisin keväällä tarkoitettuja.vajaa 1,50 oli hinta en muista tarkkaan, mutta alle sen oli nämä kappale.Täytyy kylvää pian nuo sienmenet myöskin.