Nimenanto tilaisuuteen kortti.Tälle nuorimmaiselle saamme sitten kuulla oikein virallisen nimen .Tähän saakka hän on ollut "Enska" poika ,vähän jo jännittää mikä nimi tulee pienokaiselle.Olemme siis iso, iso vanhempia.Kolmas lapsen lapsen lapsi 2 tyttöä oli ennestään näitä pikkuisia ja nyt sitten tuli vielä poikakin eri perheisiin kylläkin.On se vaan niin mukavaa katsella näitä pikkuisia.Kun rakkaat lapsen lapset ovat nyt jo aikuisia yksi on vielä teini-ikäinen ihan ihmeelliseltä tuntuu ja olen kiitollinen tästä kaikesta meillä on nyt suuri perhe johon tietenkin kuuluvat poikamme , miniämme , lastenlapset ja lasten  lasten lapset,myös nyt pienten lasten, tyttöjen Nellan ja Fannyn  isä ja  nyt pikku "Enskan" äiti myöskin.Kaikki olette rakkaita ja kuulutte myöskin joukkoon.

Cd askartelukortin tein pikku Enskalle.Siinä nyt on käytetty kaikkea mahdollista.Enempää ei mahtunut.Löysin vielä tuommoiset pikkuiset timantti jalatkin siihen Sinooberissa oli näitä Tampereella onhan näitä ennenkin ollut, mutta nyt oli tarvetta näille, roosat oli loppuneet, mutta nämä kävi just minulle.Korttipohjaksi valitsin tuollaisen hennon vihreän nythän on kevät ja saa olla kevään värejä .Nyt oli näille suurille Paperimanian päivänkakkaroille myöskin käyttöä kolme laitoin päälletysten ja ruusun keskelle.Perhosen tein tällä uudella stanssillani Memory Box ja kimalteella kovetin sen siivet ja sain säihkettä siihen vähän. Samoin kuin noihin Poppys stampsin sydän köynnöksiin.Cd levyn alle laitoin tuollaisen pitsisen kakkupaperin ja kukan alle pitsiä myöskin, poika vauvalla saa olla vähän röyhelöä myöskin.

Enskan%20nimi%20kortti..jpg

 

 

Sisä osaan laitoin toisen korttipohjan jota leikkasin hiukan pienemmäksi tuo vihreä päälykortti on hiukan ohuempaa jotenka oli hyvä vuorata kortti näin se tukevoitti korttia hyvin.Pikku koristelut ja leimasimella tuo teksti.

Valmista tuli ja mukavaa oli tehdä tätä ei ihan tavanomaista vauvakorttia Enska onkin erityinen sopii siksi hänelle tämä luulisin ainakin, katsotaan nyt sitten mitä mieltä sankari on tästä itse.

Tämmöistä kortteilua nyt tällä kerralla ja uusia kuvia on jo väriteltynä ihan toisenlaisiin tarkoituksiin. Katsotaan sitten myöhemmin, mitä niistä saadaan aikaan.

 

sis%C3%A4%20kaste2.jpg