Kaikki sadut alkavat yleensä sanoilla, eräänä päivänä ja niin tämäkin.Eräänä kauniina päivänä löysin postilaatikostani paketin.Ja avattuani sen en ollut uskoa silmiäni ,sieltä tuli aarre ,itku ja hymy siinä vuorottelivat kun oli niin tunteellinen hetki tämä.Minä kun tykkään katsella kaikkea kaunista olin silmät levällään onnesta hurmaantuneena.Ja vielä kun tunsin itseni etuoikeutetuksi saadessani nämä itselleni.Nyt on pakko laittaa kuvat, että näette myös tekin.

 

Kirttikirja%201.jpg

 

Sieltä tuli korttikirja ! Oikein sananmukaisesti korttikirja ystävältäni Maijulta ,Marjo Kauppilalta joka on oikea korttimestari hän on tehnyt näitä korttien valmistukseen opastavia kirjojakin ja valtavat määrät kauniita kortteja on hänen käsistään lähtenyt maailmalle .Nyttemmin hän on lopettanut korttien teon noin isommissa määrissä. Hänellähän on blogeja ja yksi niistä on tämä Korttigalleria jossa niin usein varsinkin kortteiluni alussa on tullut vierailtua opastusta saamassa ja ihastelemassa hänen töitään.Hän innoitti minutkin tähän kortteilupuuhaan aikoinaan.Messuilla ollaan tavattu kun hän on ollut siellä esittelemässä tekotapoja ym sellaista kortteiluun liittyvää.Nyt hänellä on paljon muuta puuhailua ja tämä kortteilu on nyt jäänyt taka alalle.Ja varastojen kevennys hänellä on ollut meneillään.

 

 

Korttikirja%206.jpg

 

 

Nämä ovat siis tehty kirjaksi ja ovat jokainen molemminpuolin koristeltuja aika kookkaita 15x10 cm kokoisia .Ja koottu tuollaisella ihanalla sydän koristeella yhteen .Tosin oli postituksen ajaksi irroitettu toisistaan enkä oikein tiennyt onko jokin järjestys kuinka pitäisi olla kokosin sitten nämä tähän järjestykseen missä nyt tuossa näkyvät.Kaikki ovat erilaisia omalla tavallaan huippukauniita jokainen .Kävisivät pakettikorteistakin hienosti( paitsi en näitä anna minnekkään, kun olen lahjaksi saanut ja arvostan tätä lahjaa niin suureti että en voisi tehdä niin) ja tuli jo sellainen ajatus minulle jos laittaisin nämä roikkumaan jostakin kauniilla nauhoilla tulisivat sitten esille, niin, että voisin sitten paremmin näitä katsella ja ihailla joka päivä.Sain jo Maijulta luvan laittaa vaikka tuolla mainitsemallani tavalla roikkumaan paikkakin on jo minulla katsottuna kun vaan ehdin toteuttamaan tämän jutun.

 

Ihanalla sinisellä sydämellä koottu yhteen nämä kortit.

Kirjan%20sidonta..jpg

 

 

 

 

 

 

Tässä vielä jokainen kortti kuvattuna molemmat puolet kortista.Tosi kaunis tämäkin ihana lintuaihe ja kirjan sivuja varmaan käytetty kekseliäästi, tai jotakin tekstipaperia.

Kortti1.jpg

 

 

 

 

Katsokaa nyt tätäkin kuinka ihana mekko kortti.Tausta on sellaista hienoa hopeanhohtoista jossa on lisätty punaista väriä ja kohokuvioitu myöskin tuo pinta, kuten tuosta hyvin näkyykin ja liimattu sitten tuohon pahville.

Kortti2.jpg

 

 

 

Kaunista kakkupaperin käyttöä,herkkää ja kaunista vastapainona tuolle pahvi alustalle sopii hienosti.

 

Kortti%203.jpg

 

 

 

 

 

 

Tässä on samaa taustaa kun tuossa mekko kortissa,ihana lintu siinä ja kauniit kukkaset tykkään noista kukkasista paljon siinä on tuota ruusunkukkanauhaa joka on suosikki myös minulla ollut.

Kortti4.jpg

 

 

 

 

 

Herkän kaunis perhos kukkakortti.

kortti%205.jpg

 

 

 

 

 

 

Ja tämä ihana pitsien runsaus kaikki kohdallaan .

kortti%206.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä on kanssa hieno tausta ja paljon kivaa juttua hienosti tehty tuo perhonen ,kangasta tai jotakin nauhaa tuo linnun tausta ja tuollainen hieno oksa jossa on koristeita ja ihan pieni lintu ,mutta kun on oikein osattu laittaa korostuu hienosti tuosta.

kortti%207.jpg

 

 

 

 

Hienoja lintukortteja.Upea kukkanen tuossa .

 

Kortti%208.jpg

 

 

 

 

 

 

Tässä on kanssa hempeä tunnelma kakkupaperi ja tuo hieno koriste taitaa olla tuollaisia joissakin kirjepapereissakin.Kauniit kukat.

kortti%2010.jpg

 

 

 

 

 

 

Tässä voimakkaammat värit ja taitaa olla tuossa perhosen siivissä jotakin mursketta tai kimalletta ja kovetusainetta.Tuo lehdykkä kiemura on kanssa hienoa ainetta ,onkohan ollut jotakin valmiita oksia tai sitten stanssattu jostakin hopeanväristä on toinen puoli siinä.Ihana kukka ja pirteät napit.Ja iso timantti kulmassa.

Kortti%209.jpg

 

 

 

 

Vähän mietin että olisiko tämä kirjan kansi ,siitä on pudonnut kirjain pois täytyisi laittaa siihen joku uusi .Lintu tässäkin ja ihana tuo iso kukka ja yhdistettynä ihan eri laatuiset nuo siniset,lehdykkä kohokuvioitu tuohon taustalle paperiin. Hyvin sopii kaikki yhteen.

 

kortti12.jpg

 

 

 

 

Tässä myöskin ihana lintu ja upea paljetti pitsi .Tuollainen lintu stanssi löytyy minulta myöskin ,kivasti väritetty lintua hillitysti, hieno kortti tämäkin ja just makuuni.Ja taas noita lempi ruusujani ja timantit niistä tykkä varmaan kaikki tytöt.

kortti%2011.jpg

Materiaali näissä on sellaista aivan kuin pakkaus pahvia joita pahvilaatikot ovat ,en tiedä onko sitä, mutta upeasti on  hoksattu käyttää tätä pahvia ja kovasti on nähty vaivaa jokaisessa kortissa ,hienoja juttuja käytetty,väritelty, kohokuvioitu, stanssattu,kaikista en edes tiedä enkä ymmärrä kuinka on tehty,ihania kukkakoristeita ,pitsejä,nauhoja ,nappeja,strassi timantteja,helmiä,hienoja papereita.Upeat on materiaalit ,nämä on ihan Maijuja ja näistä henkii joku Maijun hyväntahtoisuus.Saan näistä valtavasti inspiraatiota omiin kortteihini kun näitä katselen ja koskettelen .Nämä innoittavat valtavasti tuohon kierrätys korttienkin tekoon jos tekisi pahvista vain tuon pohjan näissä tuo pahvi on ihan näkyvillä reilusti ja saa ollakkin se on hienoa .Voitteko tajuta että joku voi olla näin innoissaan pahvista ja koristeista ,mutta kun on niin kaunista ja tykkään juuri tämmöisistä joista löytää paljon kivaa kun niitä katselee uudelleen ja uudelleen kääntelen.Nämä on niin taiteellisia ja kauniita .Kiitos Maiju,kun annoit nämä mulle ,en tiedä pystynkö koskaan korvaamaan tätä sinulle ,taas vierähtää kyynel kun liikutun vieläkin näistä,maailmassa on asioita joita ei saa rahalla ,kiitos vielä kerran.Olen niin iloinen ja onnellinen näistä.