Laitanpa nyt vihdoinkin tännekkin näitä uusimpia jouluisia korttejani .Maijun korttien innoittamana tuli nyt ensimmäisinä kortteina tämän näköisiä.En oikein tiedä ovatko pakettikortteja, vähän kyllä ajattelin, että olisivat monikäyttökortteja voisi sitten saaja ideoida kuinka haluaa käyttää, vaikka ripustaisi kuuseen tai mitä nyt sitten keksiikään.

Kierrätys kortteja ovat osittain, pohjan olen nimittäin tehnyt tavallisesta pahvista sellaisesta mitä nyt tulee näissä pahvilaatikoissa ym.Veitsellä leikkasin sabluunaa käyttäen sopivan kappaleen.Koko on aika suuri n.16x10 cm.Päälystin molemminpuolin paperilla ja siihen sitten laittelin kuvia ja koristeita ja painelin näitä tekstejä.Tietenkin oli pakko tehdä erilaisia niin oli kivampaa.Tässä nyt joitakin valmiina.

joulu2.jpg

 

 

Tässä näkyvillä tuon joulukellokortin tausta sinne voi sitten vielä itse kirjoittaa jotakin.

joulu%201.jpg

 

 

 

 

 

Tässä lintuaiheinen pakettikortista otettu tuo kuva tuohon.

joulu6.jpg

 

 

 

Tässä tuo edellinen kortti taustapuolelta.Näitä kivoja leimasimia joissa on tuo teksti tilasin jo edelliseksi jouluksi .

VersaFine muste tarttui hyvin näihin korttipapereihin.

joulu5.jpg

 

 

Oli niin söpö tuo siili että päätin käyttää sitä tässä vaikka nyt ei niin varsinaisesti jouluinen nyt ollutkaan, mutta laitetaan sopimaan jouluksi.

joulu%204.jpg

 

 

Tässä tuo siilin tausta puoli.

jouluisia%2010.jpg

 

 

 

 

Enkeleitä nyt aina pitää olla ja jouluksi sopivat minusta hyvin kyllä .

joulu8.jpg

 

 

 

Ja tässä tuo enkelin taustapuoli.

joulu7.jpg

Niin kivaa oli näitä tehdä että varmasti teen vielä lisääkin kunhan tässä taas ehdin.