Santoron  Gor Juss tyttöjä mini leimasimilla kuvat näissä pakettikorteissa.

Tyt%C3%B6t%202.jpg

Aika pikkurisia ovat nämä kuvat värittää ainakin vesiväreillä ,tarkkaa hommaa.Nämä pakettikortit olen ostanut joskus Heinikasta koko on 15x6 cm tuo pikku leimasinkuva juuri kivasti meni näihin jää hiukan sitten koristeluvaraa.Tausta puolelta kortit näyttävät tältä.

musteet%20002.jpg

Liimasin vastakkain kaksi sydäntä ja kukkaa kun meni tuon reunan yli on sitten tukevampia.Tänne taakse voi sitten laittaa onnittelut mitä nyt sitten haluaa siinä on kirjoitustilaa mukavasti.Kivoja nämä uudet pienet leimasimet varmaan hankin näitä vielä lisääkin ja näitähän on sitten sellaisia hiukan suurempia joita myydään niin ,että siinä sarjassa tai samassa kotelossa on muitakin kivoja pikku leimasimia mukana.

musteet%20004.jpg

Tässä ylempänä on siis näitä pikkuruisia leimasimia siinä on siis vain tuollainen yksi pieni leimasin paketissa.

 

Tässä alempana näkyy sitten tuo isompi kokoinen leimasin (yksi malli niistä ,näitä on olemassa erilaisia useita) ja tässä paketissa on mukana näitä muitakin kivoja tuohon aiheeseen kuuluvia leimasimia.Ne on sitten hiukan kalliimpia.Noin 10 € tuntumissa on hinnat näissä isommissa sarjoissa.

musteet%20003.jpg

Tämmöisiä juttuja nyt tällä kerralla ,tulossa on taas lisää kortteja kun ehdin niitä kokoamaan ja laittelemaan taas tänne.Kiitos käynnistä taas kaikille ja tervetuloa uudelleen.