'Isot%20kukat%20liila%2Cviol%2Cvihert..jp

Tein lisää näitä kukkasia ,tällä kerralla piirsin itse nuo terälehdet, kun kiinnosti kokeilla hiukan isompiakin kukkasia, eikä minulla ole stanssia näille isoille kukkasille.Noin 7cm on tuo vaaleanpunaisen kukan halkaisija mitta ja nuo liila ja vihertävä  on n.5-6 cm.Muuten tein vähän samoin kun aiemminkin (tästä sivulta löytyy niitä aiemmin tekemiäni myös).

Reunimmaisia värittelin kun tein ne vaaleasta Foamiranista ja keskimmäinen oli tuollaista liilaa valmiiksi ,mutta siihenkin laitoin hiukan väritystä, että olisi vähän enemmän oikeata kukkaa jäljittelevä,vihreätä väriä laitoin kukkasten keskelle tuohon heteitten alle.

 

 

Tästä alimmasta kuvasta näkyy tuo koko ero selvemmin,tuo ylin vaaleanpunainen kukka on niitä aiemmin tehtyjä sillä stanssilla.

Valmista%20kukkasia..jpg

 

Tosi kivaa on näitä tehdä ja tuon materiaalin käsittelynkin oppii tehdessä.Tuosta hiukan vahvemmasta Foamiranista on minusta helpompaa tehdä kun ohuesta, iso vaaleanpun ja vihertävä kukka on tehty tuosta vahvemmasta,liila on ohuempaa ja hiukan oli taistelemista kun kuumensin noita terälehtiä, että sain ne nyt edes jotenkin asettumaan

LAITOIN KUKAN TEOSTA  OHJETTA  TÄNNE BLOGIINI: LÖYTYY OIKEALTA SIVUPALKISTA KOHDASTA  FOAMIRAN KUKKASTEN VALMISTAMINEN.

Siinä on tuon vaaleanpunaisen kukan tekovaiheet.