kaksi%20kisua%20kuva%203.jpg

Penny Blackin leimasin kuva.Akvarelliväritykset tässäkin kortissani.Taas vähän vaaleanpunaista sävyä tuli tehtyä.Korttipohjakin on vaaleanpunainen koko 14,5 x14,5 cm kahtia taitettuna. Vaaleanpunainen kirjekuori kuuluu tähän korttiin. Täytyi vähän tehdä kissa-korttejakin kun ei enempää nyt merirosvoja jaksanut.Kiva kun voi vaihtaa välillä minkälaisia tekee on vähän vaihtelua että ei kyllästy.Tämmöistä nyt tänään ja kyllä tuossa pöydällä taas on jotakin uutta varattuna katsotaan koska saan valmiiksi taas jotain.

Ei ainakaan tuo ulkoilu nyt houkuttele kun eilen kokeilin niin aivan jäätikköä oli postit sain käytyä hakemasta laatikosta kun sitäkin pitää tyhjentää välillä.Menisin jo kyllä mielelläni kävelylle, mutta ei se ole kovin kivaa vaikka on nastakengät ja kaikki. On vaan niin hyvässä muistissa kun kerran kaaduin ja käsi meni poikki olkavarresta ja oli kyllä kivulias kun ei kipsata eikä lastoiteta sellaisia enään ja odotettiin asettuuko luun päät paikoilleen ja asettui viimeisenä mahdollisena päivänä ja alkoi paraneminen sitten vähitellen ja kävin muutaman kerran fysioterapeutilla ja sain ohjeet mukaan,kun sain luvan mennä tanssitunnille kuntoutin itse käteni niin hyväksi, että ikinä ei ole mitään kipua tai mitään siinä.Vaikka lääkäri sanoi että ei parane ennalleen, mutta en uskonut en edes kuunnellut kun tiesin että paranee.

En päässyt ensin hoitoonkaan kun kävelin terveyskeskukseen omalla paikkakunnalla ja ei oikein otettu tosissaan että on niin paha lopulta en ehtinyt röntgeniin Toijalaan, menin aamulla ja heti eteenpäin kukaan ei katsonutkaan vaan sanoivat ,että heti eteenpäin ja sitten Valkeakosken sairaalaan ja kukaan ei katsonutkaan vaan sanoivat että eteenpäin  ja Tampereelle ja siellä alettiin toimimaan ja purettiin ensin kantoside ja tiukat ohjeet annettiin, että en saa missään nimessä pitää sitä (se laitettiin omalla paikkakunnalla) tai mun käteni jää siihen asentoon.Sain hyvät ohjeet sitten vaan kuvauksissa aina muutaman päivän päästä kun luut ei mennyt päikseen itsekseen ja leikkaus oli sitten edessä,no onneks sitten meni itsestään kohdalleen,mutta kyllä sattukin niin, että muista vieläkin sen ja ne yöt kun liikahti unissaan, jos pysyi nukkuun. Siksi kannattaa nyt odotella rauhassa ja ulkoilla sitten reippaasti kun voi mennä,nyt on vähän joka puolella näitä jäätikkö ongelmia.

Kotona voin vaikka tanssia tätä ihanaa itämaista joka kuntoutti kätenikin.On kyllä kiva tanssi ja kortteja voi myöskin tehdä kotitöitten lomassa.Tässä ne päivät kuluu kevättä odotellen.Auringon paistetta kaipailen.

kranssi%20tuolilla.jpg