DSC09252%20%282%29.jpg

3D kuva on tässäkin kortissa ,leikkelykuva siis, tuossa aiemmin näistä kuvista jo kerroin ja on täällä sivulla opastus kohtakin mistä tarkemmin näytetään tätä kuvan tekoa eri vaiheittain.Löytyy kun nostaa tuota pää sivua  eteenpäin oikealla on sivupalkissa ohjeita korttien valmistuksesta.

Tein tuonne kuvan taakse leimasinmusteella näitä lehdyköitä, osti joskus tuollaisen kalvon jossa on lehdykkä kuvio. VersaFine mustetta käytin samaa millä voi leimata kuvia jos värittää vesiliukoisilla väreillä.Nyt osasin jo paremmin laittaa nämä, minulla on sellainen musteenlevitin jolla työ on helppoa tehdä, mutta käy se varmaan jollakin mitä kotoa löytyy superlonin palanen tai jotain vastaavaa.Laitan kuvan vielä tähän.

DSC09253%20%282%29.jpg

Tuohon musteen levittimeen voi vaihtaa tuollaisia pieniä tyynyjä ja vaikka pitää joka värille omansa on sitten helppoa vaihdella sen mukaan mitä väriä käyttelee.

Tuosta VersaFinestä on uusikin versio mustetta ,sillä musteella voi myöskin tehdä embossausta ,minulla oli ennestään tätä vihreää käytin sitten tätä on tosi laadukkaita musteita eikä kuivu tuonne rasiaan kun vain sulkee kannen ,tämäkin on monta vuotta ollut minulla ja toimii yhä hyvin.Näkyy näitäkin muste rasioita olevan vielä myynnissä ainakin Suomalaisessa kirjakaupassa olen nähnyt.

Tämän näköinen kortti nyt valmistui ystävänpäiväksi ja sopiihan ystävää onnitella näillä söpöjen kaverusten kortilla.