vauvakortti%20pupu.jpg

Tämän näköinen kortti oli jäänyt tuohon pöydälle laitetaan se nyt tänne.Ajattelin että tämä sopisi vaikka Vauvakortiksi kun en ole vielä vienyt niitä vauvakortteja jotka lahjoitan.Odottelen edelleen sairaalasta kuvaus tietojani en ole vielä saanut tietää tuloksia ja jos pitää vielä mennä siellä käymään ja menenhän sitten sinne silmälääkärinkin luokse kun kutsu tulee sairaalaan aika on jo mennyt umpeen kun kutsun piti tulla, mutta kaikki on nyt ruuhkaantunut ja odottelen vaan edelleen kutsuja kaikessa rauhassa.

Kortit vien sitten mennessäni joskus kun menen sinne suunnalle, siellä on paikka jonne ne vien.Teen vaan lisää näitä aina kun tulee sellainen hetki että teen vauvakortin.Ja ehkä muitakin kortteja taas teen vaikka sadepäivinä.

Nyt olikin pitkä helteinen jakso oli kyllä ihan mukavaa,paitsi ei paljoa jaksanut tehdä mitään kun istua auringossa,mutta ei kyllä tarvinnutkaan.Pyöräily oli kyllä ihan kivaa helteelläkin melkein joka päivä kävin jossain pikkulenkin.

Ehkä minun pitäisi mennä siihen neljänteen rokotukseen että ne olisi sitten tehty jos vaikka kutsutaan sinne sairaalaankin.

Kesä on tuntunut ihan kivalta olen nauttinut kun saan olla vapaasti ja pikkusen tuli mieleen viime kesän vesivahinko remontti oli aika raskasta aikaa,mutta nyt on ihan kiva olla kerätä voimia syksyä ajatellen.

Tanssitunneille en ole päässyt ja se on ollut toisin ajoin ihan hirveätä,mutta jotenkin olen selvinnyt pahimpien kohtien yli (meillä on remontti siellä salissa ja oon sitten tanssinut itsekseni kotona ja se auttaa heti).On ollut hetkiä kun en ole pystynyt tanssiin ja tuntuu että ahdistun ja tukahdun siihen kohtaan juuri sillä hetkellä. Eilen juuri oli tosi paha mutta löysin ihania videoita jotka auttoi taas eteenpäin ja sain koottua itseni kun oli pakko alkaa harjoitteleen yhtä sarjaa.Aloin jo suunnitteleen että lähden nyt kyllä jonnekkin tanssitunnille,mutta kaikki oli niin kaukana että luovuin ajatuksesta eikä nyt ole hyvä paljoa matkustella vielä kun on näitä terveys asioitakin vielä kesken.Ehdin sitten taas vaikka mitä kun sen aika on.Hoitelen täällä vaan tätä puutarhaani ja katselen kuinka kukat kukkivat ja vietän kesää ja lepäilen ja ehkä keksin jotain muutakin kivaa tekemistä vielä.

Kiitos kaikille käynneistänne täällä ja tervetuloa uudelleen.

DSC04399.jpg