Innostuimme tämmöisestä korttihaasteesta.Meitä on tässä neljä korttiaskartelijaa ja kaikki lähettivät jokaiselle 3: lle kirjeen jossa oli samanlaiset tarvikkeet (itselle varattiin myöskin korttiin samanlaiset tarvikkeet )  lähettäjä valitsee materiaalit (korttipohjan jokainen valitsee omista varastoistaan itselleen ,sitä ei siis postitettu),saaja ei siis tiedä yhtään, mitä on tulossa ja siinä se idea onkin sitten ,nähdään minkälaisia kortteja tulee samoista materiaaleista.

Laitan tähän kuvat valmiista korteista ,sitä mukaan kun julkaisemme niitä,mutta vain omista korteistani, kun en ole pyytänyt lupaa julkaista toisten kortteja täällä blogissani .Kortit ovat kaikki näkyvillä facebook sivulla nimeltään KORTTIASKARTELIJAT siellä on myöskin materiaaleista kuvat ,jos haluat katsoa myös nämä toisten tekemät kortit ne ovat kansiossa kaikki siellä nähtävänä .Sitä mukaan laitamme kaikki neljä korttia jokaiselta ,kun saamme valmiiksi niitä .

20180225_111617%281%29.jpg

Tässä ensimmäinen julkaistu kortti .Tässä kortissa sain tarvike kuoresta valmis kuvan ruusuja ja nuo kaikki tarvikkeet ,mitä tuossa näkyy ,sydämen ja perhosen tein paperista joka tuli tässä paketissa mukana.Leikkureita sai käyttää ja sydämen piirsin ja värittelin reunoja leimasin musteella.Perhosen tein leikkurilla ja samoin värittelin sitäkin.Hyvin vähän jäi tarvikkeita käyttämättä.Mitään ei saanut lisätä omista varastoistaan ainoastaan tuo korttipohja on minulta.Tässä olisi ehkä voinut käyttää pienempää korttipohjaa ,olisi tullut hiukan tiiviimpi kuvasta,mutta näin nyt laitoin tähän korttiin.

 

 

20180226_170421%281%29.jpg

 

Tässä seuraava toisten tarvikkeista tehty korttini ,kirjeestä tulikin sama kuva,se oli ihan sattumaa ,että heillä oli näin samat ajatukset ,mutta hiukan erilaisia muita materiaaleja tuli.Tuo perhonenkin tuli paketista se on ihana,tykästyin siihen heti,on kuulemma stanssilla tehty.Sydämet tein itse.Kyllä oli pientä näpräämistä kun käsin laitoin liimaten nuo pienet puolihelmet tuohon ,vähän siinä mietinkin ,että täytyy kai laittaa hankintalistalle laite jolla saa helpommin pieniä helmiä liimaten.Samaa korttipohjaa edelleen tässä ja ehkä vähän paremmin sopi tähän tuli täydempi.

Tähän mennessä on nämä julkaistu ,kaikki on kyllä valmiiksi tehtynä minulla eilen tuli viimeinen tarvikeposti,mutta katsotaan sitten ,kun kaikilla on valmiina lisää kortteja.

20180226_165908%282%29.jpg

Tässä kolmas kortti ja tällä osallistuin itse haasteeseen niin ,että lähetin kaikille tarvikkeet tähän kottiin.Tämä on leimasin askartelukortti,kuva Magnolian leimasimella ja akvarelli Zig tusseilla väritykset.Värittelyistä löytyy täältä sivultani juttua ,sinne pääset klikkaamalla sivupalkista josta löytyy kaikenlaista kortteiluun liittyvää,jos haluat tutustua korttien valmistamiseen enemmän.

Tuollainen sitten tuli omista tarvikkeistani tällä kertaa.

 

 

 

20180226_191805%281%29.jpg

Tässä yläpuolella on Ninan tarvikkeista kortti ja tuollainen tuli kivoista tarvikkeista jotka sain.

 

 

 

 

20180301_114659%281%29.jpg

Tässä yläpuolella on yllätyskortti jonka tein ylimääräisistä tarvikkeista joita jäi jäljelle.Koristeita ei paljoa ollut jäljellä,mutta sain tämmöisen kasaan niistä jäännöspaloista.Vieläkin jäi ihan vähän tarvikkeita ,mutta en taida enempää tehdä nyt vaikka olikin ihan kivaa.

 

OHJE:

Kortti toisen materiaalista haaste ,kuinka toimimme:

Meillä oli tämmöiset pienet säännöt  ,jonka mukaan toimimme ,jos haluat myös tehdä tämmöisen haasteen .

Valittiin porukka,emme siis olleet tuttuja ennestään muuta kun korttiaskartelua harrastamme.

Laitettiin toisillemme osoitteet .

Aloimme etsimään varastoistamme neljään korttiin samanlaiset tarvikkeet ,itse mietin minkälaisen kortin haluan tehtäväksi ja valitsin korttiin kuvan ,taustapaperit ja koristeita.

Kun kaikki oli valmiina pakkasin tarvikkeet ja postitin toisille kuoret.

Sitten vain jännityksellä odottamaan minkälaisia tarvikkeita itse saan toisilta.

Aloitin oman korttini valmistamisen ensimmäisenä,sitten alkoi tulla postia ja tosi kivaa oli tehdä näistä toisten lähettämistä tarvikkeista kortteja,oikein innostuin kortteileen ,kun on ollut nyt taukoa tässä.

Kannattaa vähän sopia siitä ,että koska kaikki postittavat materiaali kirjeet ,voi vaikuttaa nimittäin oman lähetykseesi tarvikkeisiin jos näet mitä toiset ovat sinulle postittaneet.Yllätys on kiva sailyttää kaikiltaosin.

Myöskin korttien julkaiseminen sovittiin ja laitettiin ensin yksityisviestinä näkyville ensimmäinen kortti ,joka myös sovittiin kenen kortti on ensin,järjestys määräytyi vähän siitä kenen posti oli ensin perillä.

Sitten sovittiin kenen kortti on seuraava ja kaikilla neljällä oli tuo toiseksi näkyvillä oleva kortin materiaalit, tehtynä kortiksi ,sitten julkaistiin se yv viestinä kaikki samoihin aikoihin

ja siellä KORTTEILIJA ryhmässä julkaistiin myöskin kaikkien kortit ,sinne meidän haaste kansioon laitettiin lisäystä.

Ja näin se jatkuu, sitten kunnes kaikki neljä korttia jokaiselta on julkaistu.

Itse voi sopia säännöistä, kuinka toimitaan ja mitä laitteita ,välineitä saa kortinteossa käyttää.

Kiva haaste kyllä on ollut ,suosittelen tätä toisille myöskin ,tämä on lisäksi opettavaista ,kun tulee toisen valitsemia materiaaleja ja saattaa olla ihan erilaisia ,mitä et ole oikein aiemmin tehnytkään eri tyyliä.

Siinä oppii uutta ja haastavaahan se on ,kun et saa ottaa mitään omasta hyllystä ja sekin oli minulle haastavaa kun en yleensä suunnittele korttia kokonaan koristeita myöten valmiiksi ja nyt tein niin,yleensä etenen kuvasta lähtien lisään kaikkea ja suunnittelu tulee siinä kuinka kortti etenee.

Tämmöinen kiva pikku haaste keksittiin ,kun huomattiin tuolla facessa toisten tekemiä haaste kortteja ,siitä se sitten lähti. .