DSC04667.jpg

Enkelikortteja oli osa tästä kymmenen kortin sarjasta,nämä kaikki menevät hyväntekeväisyys juttuun ,kuulun sellaiseen ryhmään joka ilahduttaa korteilla niitä jotka ovat yksinäisiä tai jostakin syystä ilahdutuksen tarpeessa.Viimeksi meni vanhustentaloon jonnekkin kauemaksi. Ryhmän nimi on  Ihanat Ilahduttajat jos joku haluaa tulla mukaan voi liittyä ryhmään Facebookissa sellainen toimii.      Tässä on vanhan ajan enkelikiiltokuva ja maalasin tuon taustan kun en löytänyt mieluista sinistä paperia.Enkeleitä on ollut varastossa kun en tiedä saako näitä isoja kiiltokuviä enään olen vähän säästänyt näitä.

 

 

Näissä kaikissa on kiiltokuva paitsi tuossa yhdessä pahvikuva.Jokusiin maalasi taustan itse ,tässä olen käyttänyt ruusuista paperia sekin sopii jouluun .

DSC04665.jpg

 

DSC04672.jpg

 Tämä on sellainen pahvinen enkeli josta tein kortin.Korttien sisällä on aina jokin teksti tai värssy ja saattaa olla jotakin pentä koristettakin.

 

 

 

 

Vanhan%20ajan%20enkeli.jpg

Halusin tehdä nämä kortit ihan alusta saakka ajatuksen kanssa ,ajattelin niitä ja sitä ihmistä joka korttini saa ,ajattelin lämmöllä ja toiveella ,että hänelle tulisi hyvä joulu.Tein nämä kortit sydämelläni ja yritin ladata onnea mukaan saajalle.