uusi%20kuva%20hep..jpg

Minulla on aika vähän kokemusta näistä yksisarvisista hevosista ,mutta oli pakko yrittää kun nämä ovat nyt niin tärkeitä  tämän päivän juttuja.Synttärit on vielä aika kaukana, mutta tein jo valmiiksi, eikä ole pelkoa ,että saajat  näkevät nämä kun eivät vielä käy sivustoilla .Toinen rakastaa pinkkiä toinen tyttö vihreätä.Piirsin hevoset ensin lyijykynällä ja värittelin Zig vesivärisivellinkynillä ja sitten rajasin mustalla tussilla piirustusviivat.

 

 

Fann..jpg

Nämä ovat varmaan arabialaisia hevosia ,nyt kun näitä tässä katselen.Ei ollut mitään mallia tein vain ja toivoin että alkaisivat näyttämään hevosilta.

Ne-.jpg

Tykkäsin tehdä näistä oikein värikkäät,tuota taustapaperia ostin jo aikaa sitten kun näitä mielessäni suunnittelin.

 

Fanny%20sis%C3%A4%20..jpg

Sisä-aukeaman koristelua ,ehkä laitan vielä jotain tänne tekstin lisäksi.

 

 

Nella%20kortin%20sis%C3%A4.jpg

Tässä pinkin hepan sisä-aukeama.Oli kyllä kivaa tehdä näitä.Tässä juhlitaan vielä muitakin juhlia ensin ,mutta niihin on jo kortit tehty aiemmin.Ehkä täytyy taas jatkaa piirtämistä ja korttien tekoa se on niin mukavaa.Taas uusia juttuja kohti katsotaan mitä tulee seuraavaksi .

Kiitos kaikille käynneistä täällä ja hyvää ystävänpäivän iltaa kun sekin mennä hurahti tässä,en jaksanut lähetellä kortteja, kun juuri oli joulukortti urakat, tämä tulee aika äkkiä niitten jälkeen ja unohdin koko päivän vasta illalla havahduin.