Laminointi%20kone.jpg

Tämän näköinen se laite on ,ihan helppo käyttää, näitä kuvia olen tällä laminoinut  joita on näissä Wintage tytöt korteissa ja servettejä on kanssa hyvä tällä laitella on sitten helpo käyttää korttikuviksi.

hiutale%20tyt%C3%B6t%2050.jpg

Tässä yksi laminoitu kuva.Tämä on siksi erivärinen kun muut kuvat, kun leimasin on  eri värillä, muissa on musta väri, mutta tässä on seepia ,se on ruskehtava väri VersaFine muste näissäkin.

Jos laminoit servettejä laita kaksi kuvaa muovitaskuun (niitä muovi taskuja myydään erikseen)Kun laittaa ne kuvapuolet niin että ne näkyvät läpi taskusta ,valkoiset puolet vastakkain saa päälypuolelle sen laminoinnin ja kaksi servetti kuvaa kerralla ,kun kuvat on ajettu koneen läpi leikataan kuvan reunoja pitkin näin saa ne irtoamaan toisistaan.Tässä olen laminoinut kuvan molemmat puolet .Täällä sivullani on tästä laminoinnista kerrottu enemmänkin.Löytyy tuolta sivupalkista teksti kun kelaa sivua alaspäin.Jos joku haluaa katsoa.

Laittelen tänne nyt melkein päivittäin uutta kun kortteja on nyt tullut tehtyä enemmänkin.Kiitos kaikille käynneistä täällä ja tervetuloa uudelleen.