Korttiaskarteluun kivoja kirjoja :

Jos kaipaat vähän opiskelua kortteiluusi kannattaa hankkia nämä kirjat itselle omaksi ja vaikka pyytää lahjaksi joltakin on kyllä niin upeita nämä kirjat kaikki ja paljon saa apua näistä vaikka olisi jo tehnytkin kortteja ja ehkä juuri siksi koska nämä ovat kiinnostavia.

Paperista joulun taikaa                ja                                   Maijun korttitekniikat.

Kirjat.jpg

Korttiaskartelusta on myöskin tehty jo suomenkielisiä suomalaisten tekemiä kirjojakin opastusta antamaan korttien tekoon.Tässä esitten nämä kolme kirjaa jotka ovat minulle tuttuja ,tuolta alempaa löytyy vielä yksi kirja  Marika Hauhtosen  Korttien väritystekniikat .Varmaan on aiemminkin ilmestynyt korttikirjoja, mutta nämä käsittelevät nykypäivän korttiaskartelua esimerkiksi leimasinkorttien valmistamista, värittämistä ja niin edelleen.

Tässä ensimmäisenä on tämä Marjo Kauppilan kirja Maijun korttitekniikat.Täältä sitten kyllä löytyvät kaikki ohjeet leimasinaskartelusta ,värityksestä ja koristelusta ja lisäksi upeat kuvat valmiista korteista.Kirja on täynnä ohjeita hyvien selostusten kera 173 sivua on tässä kirjassa ja kovakantinen on tämä kirja.

Laitoin muutaman kuvan tähän esille ,näistä hiukan näkee minkälaista sisältöä täällä sitten on

Sivuauk.Maijulta.jpg

 

Täällä on kuvia valmiista korteista vaikka kuinka paljon ja sitten on vaihe vaiheelta selitetty kuinka näitä kortteja tehdään.On kyllä niin kauniita nämä kaikki kuvat.

 

Sivu%20auk%20Maiju%202.jpg

Tässä nyt vain muutama kuva sivujahan on 173.

 

Jouluista askartelua: Sisältää   Joulukorttiaskartelua ja     jouluista askartelua.

kirja%20002.jpg

Sitten tämä toinen kirja jossa on Jouluista askartelua se on Maijun ,Marjo Kauppilan  ja  Heini Kylmän yhteistyötä (Heinillähän on tämä askartelutarvikkeitten verkkokauppa HEINIKKA nimeltään)  nimensä mukaisesti tämä kirja opastaa jouluiseen askarteluun.Tässä kirjassa on kortteja myöskin ja nimenomaan jouluisia kortteja ,mutta myöskin muutakin kivaa jouluista askartelua löytyy.Laitan muutaman kuvan tästäkin kirjasta näkyville.Kauniit kuvat ja selkeät ohjeet ja ohjeista myöskin kuvat, että on helppoa valmistaa näitä ihania joulujuttuja.

 

kirja%20001.jpg

kirja.jpg

Tässä oli muutama kuva tuosta joulukirjasta.167 sivua ja kovakantinen kirja että paljon on asiaa tässäkin ja kauniita kuvia myöskin.

 

 

 

Marika Hauhtosen kirja     Korttien väritystekniikat:

Ja tässä vielä kolmas ihana kirja tästä korttien valmistamisesta.Aivan yhtä ihanat kuvat löytyvät tästä kirjasta ,mutta tässä nyt perehdytään ENEMMÄN tuohon leimakuvien värittämiseen (Maijunkin kirjassa oli myöskin siitä värittelystä, mutta paljon muutakin kivaa ,eri tapoja tehdä kortteja.),täältä löytyy erilaiset väritystavat  ja niihin tarvikkeet .Hyvät kuvat ja kohta kohdalta edetään värittäen ja tarvikkeet myöskin kerrotaan kuvien alussa minkälaista paperia käytetään ja kynät ,maalit ym on hyvin selitettynä.Tämä kirja on pehmeäkantinen ja sivuja on 288 että ihan valtavasti on tässäkin opiskeltavaa ja hienot kuvat myöskin.

Marikan%20kirja..jpg

Upea kirja ja valtavasti ohjeita.

 

Laitan tästäkin kirjasta muutaman kuvan tähän näkyville.

Marika.2.jpg

 

Marikan kirjasta.

Marikan%20kirjasta%201.jpg

 

Marika%203..jpg

Näin kauniita kuvia on tässäkin kirjassa.Marika Hauhtosella on myöskin Blogi huomasin ,siellä voi myöskin vierailla katselemassa hänen kauniita töitään. Marjo Kauppila on lopettanut korttien teon isommissa määrin enkä ole varma onko hänellä enään tuota Korttigalleria blogiaankaan, kun hän on siirtynyt toisenlaisten mukavien harrastusta pariin.Häneltä on ilmestynyt sellainen Virtaa Superfoodeista siinä oli neljä tekijää siinä kirjassa  ja nyt on kai tulossa jokin smootthie kirja myöskin.Täytyy varmaan laittaa niistäkin tänne esittelyä ja voinkin laittaa tuon jo ilmestyneen kirjan kuvan myöskin tähän kun se löytyy täältä kotoa minulta myöskin.

Hieno teos opastaa meitä terveellisten herkkujen pariin.

Super%20foodit.jpg

Tämän näköinen kirja .Terveys tietoutta tässä, oikeanlaisesta ravinnosta tässä kerrotaan.

Näitä kaikkia kirjoja on saatavilla kirjakaupoista tarkistin asian, löyttyy kun laittaa hakukenttään kirjan nimen vain. Nämä korttiaskartelukirjat kannattaa kyllä hankkia omaan kirjahyllyynsä on kyllä niin kivaa luettavaa ja katseltavaa ja helpottaa huomattavasti korttiaskartelua.