DSC06139%20%282%29.jpg

Olin yhtenä päivänä Lempäälän Ideaparkissa ja harvoin siitä Sinellin ohi pääsee noin vaan ,pakko käydä vähän kurkkaamassa.

Nyt oli tarjouksella nämä pienet leimasinmuste rasiat 1€ vaan kappale,näillä saa helposti väritettyä reunoja ja kaikkea kivaa tehtyä.

Tässä oikealla alhaalla kuvassa on pari pientä kimalle pulloa ne ei ole Sinellistä vaan Mimimanista ostin niitä ,kun kyselin kerran Sinellistä sanoi tämä myyjä rouva, että ne pienet pullot loppuvat kokonaan ,(heillä oli eri merkkisiä kuin nuo) ja ostin ,sitten isomman putelin silloin ,enkä tykkää siitä ollenkaan ei kyllä ole samaa kimalletta ollenkaan.Nyt oon katsellut sitten näitä pikkupulloja ja oikeen metsästänyt niitä, kyllä niitä onneksi löytyy vielä.OOn kyllä kova käytteleen kimalletta ,pitäähän loppusilaus aina tehdä korteille.

Sitten oli noita timantteja edullisesti,niitä aina kanssa kuluu.

Sitten tarttui ostoskoppaani tuollaisia pitsipapereita ,messuilta ostin valkoisia paketin ja nyt otin vielä nuo kun tykkäsin niistä ,kevät kortteihin tulee varmaan laitettua näistä jotakin .10 kpl on tuossa paketissa ja maksoi  3,80 paketti .Aika paljon noistakin tekee kortteja, että ei nyt niin kovin kalliiksi tule.

Niin minähän tässä siivoilin ja tein tilaa, että nyt taas mahtuu ja myyn vielä pois niitä joutilaita ylimääräisiä, joita tulee aina väkisinkin mukana, kun hankkii jotain,  myyn jos joku ostaa .Kai se lakkokin joskus päättyy ja posti kulkee taas.