koko%20muutettu%20valmis%201.jpg

Nyt onkin tullut näitä Vintage kortteja johtuen varmaankin siitä kun minulla on ollut uusia kuvia ja näistä on ollut kiva tehdä kortteja.Kun en ole nyt tehnyt tilaus kortteja aikoihin teen vain omaksi ilokseni näitä kortteja nyt. Valitsen sitten tuolta varastosta kuvan josta sillä hetkellä tuntuu mukavimmalta tehdä kortti.Tällä kertaa tämän näköinen kortti ilmestyi.Pitsiä sydämiä ja vähän kukkasiakin tähän valitsin.Kuvien ym reunoja värittelin leimasin musteella että tulisi vähän tuollaista vanhahtavaa tyyliä näihin kuten Vintage juttuihin usein tehdään.Kokeilin kyllä erilaisia tekstejä ,mutta jotenkin vain valintani osui tuohon enkelin siunausta tekstiin, joku tuossa kuvassa vetosi vain niin minuun sillä tavoin.

Korttipohjana on edelleen näitä ruskeita  uusio korttipohjia.Kortin sisäosa on vielä tyhjä sinne, sitten aikanaan laitan jotakin aiheeseen sopivaa koristelua ja ehkä kirjoitus taustan myöskin johon teksti on mukava kirjoittaa se voisi olla vaikka valkoinen kun on tämä ruskea korttipohja .

Kaikkiin kortteihini tulee taakse aina leimaus, että olen sen kortin tehnyt itse ja nimeni, sekä teksti Kissanpäiviäkortit .Olen joskus tilannut sellaisia leimasimia niillä on sitten helppoa laitella omat tunnukset kortteihinsa.Tarroja myöskin jotkut käyttävä se on myöskin kiva, mutta itse olen päätynyt näin tekemään.

Vähän nämä kotityöt tahtovat häiritä tätä korttien tekoa harrastuksia ei voi laskea yhtään häirintään,mutta nythän on jo syksy, kohta ehkä aikaa jää enemmän kortteiluunkin.Saa nähdä nyt mitä tässä taas keksin ei voi tietää etukäteen.

Kiitos kuitenkin teille kaikille täällä käynneistänne ja tervetuloa taas uudelleenkin.

 

 

vaaleanpun%20pioni22.jpg