Laitan tänne taas pikku ohjetta tuosta musteen levittämisestä korttipohjalle. Tuollaisella levittimellä se hoituu mukavasti jos tämä on sinulle uusi asia ja kiinnostuit katsoppa olisiko tästä apua sinulle.

Tässä pussissa on nyt tuo levitin siinä on tuollainen puinen kahva ja irrallisia tyynyjä joita tarrakiinnityksellä voi sitten vaihdella värin mukaan tuohon varteen.Askartelukaupat näitä myy.Sininen on tarra ja toisella puolella valkoinen on superlonia jolla muste levitetään.

v%C3%A4rinlevitys-normal.jpg

 

 

Tässä kuvassa näkyy paremmin nämä välineet.Nyt minulla on tuollainen vaaleanpunainen väri tässä jota levitän tuohon kuvan  reunoille.Kun hankkii tuon levittimen kannattaa ostaa heti useampi tyyny siihen mukaan saa sitten eri väreille oman tyynynsä ei tule suttuista jälkeä.

v%C3%A4ritys1-normal.jpg

 

 

Tuossa nyt on tuollainen pikkuinen muste rasia mutta voit käyttää mitä leimasin mustetta haluat näitähän on paljon erilaisia ja eri värisiä.Minulla nyt sattuu olemaan näitä pikkuisia rasioita ja tuo väri oli nyt sopiva tähän.

Ota kuva pöydälle ja jotakin puhdasta paperia alle levittäminen tapahtuu pyörittävin liikkein alkaen jo kuvan ulkopuolelta hiukan,. silloin tulee paras tulos

v%C3%A4ritys2-normal.jpg

 

 

 

Tässä näetkin kun aluspaperissakin on tuota väriä kun olen alkanut värittämisen jo tuosta hiukan kuvan ulkopuolelta.Harjoittele vaikka ensin tyhjälle paperille muutaman kerran että et pilaa leimasinkuva paperiasi saat tuntuman tähän hommaan.Tulee tuollainen sileän kaunis jälki.

V%C3%A4ritys3-normal.jpg

 

 

Tässä olen sitten käsitellyt kuvan reunoja vielä sellaisella hohtoa antavalla aineella Inka Gold lukee purkissa siveltimellä laitoin tulee sellainen helmiäis-hohde sitten laitoin vielä kimaltavaa lumi-efekti ainetta ja vielä vaaleanpunaista kimalle jauhetta sen päälle.Kyllä se vaaleanpunainen leimasinväri sieltä näkyy läpi kuitenkin hiukan.Ainahan en lähestulkoon laita mitään tähän leimasinvärin päälle sen voi jättää ihan sillä lailla korostamaan kortin reunoja.

valmis-normal.jpg

 

 

 

Laitan vielä muutaman kuvan korteista joissa olen käyttänyt tätä musteen levitystä kuvan reunoilla.

10.06-14-normal.jpg

 

 

 

joulu%2016-normal.jpg

 

 

 

kortti%20008-normal.jpg

 

 

 

Näissä vasta olen harjoitellut tuota musteenlevittimen käyttöä tässä kortissa näkyy että ei ole oikein tasaista jälkeä .Kuvaus paljastaa useasti virheet joita ei kädessä korttia katsoen näe niin helposti.Onneksi.

jouluenk%2016-normal.jpg

 

 

 

kortti%20002-normal.jpg

Yläpuolella kuvat musteen levitintä käytetty.

 

 

Alapuolella ei.

Tässä näet eron selvemmin.Nuo yläpuolella olevat on musteen levittimellä levitetty värit ja nämä tässä tämän tekstin alapuolella olevat olen värittänyt suoraan mustetyynystä levittämällä sillälaillakin voi kyllä tehdä, mutta kyllä totesin itse että parempaa jälkeä saan kun käytän tätä musteen levitintä.Ei tule niin helposti tuollaisia jyrkkiä rajoja.

Se on kyllä vähän tai täysin itsestä kiinni mitä korteilleen tekee ja kuinka haluaa valmistaa korttinsa.Kyllähän käsintehdyssä kortissa saa näkyä että se on käsityötä en siis pyrikkään painettujen korttien tapaiseen tulokseen ne ovat sitten taas eri asia käsityössä saa olla rosoa minusta .

Että tämmöinenkin mahdollisuus on väritellä korttejaan.Suosittelen kyllä tätä koska itse olen kokeillut ja hyväksi todennut.Useasti tulee hankittua kaikenlaista "kivaa" jolla ei sitten oikein ole käyttöä olenkin tullut siihen tulokseen että kun pystyisi vastustamaan kiusauksia ja ottaa asioista selvää etukäteen välttyy turhilta ostoksilta.Jos tulee hankittua jotakin mitä nyt sitten ei oikein omaksi jutuksi koekkaan saa ne helposti myytyä askartelu kirppiksiä on paljon nykyään jollekkin toiselle voi olla sitten sinun turha tarvike juuri se mitä hän tarvitsee.Niistä voi tehdä myöskin hyviä hankintoja edullisemmin kuin ostaisi uuden kaupasta kunhan vain katsoo että hinnat ovat kohdallaan.

hiiri%20lumisateessa-normal.jpg

Nämä kaksi korttia on siis väritetty suoraan leimasintyynyä käyttäen.Ei tuolla levittimellä.

joulupukki2-normal.jpg