Aika useasti tulee puheeksi kuinka säilytetään leimasimia ,tässä minun säilytystapani en nyt sano että tämä olisi mitenkään paras mahdollinen jokainen säilyttää omalla tavallaan,mutta näin olen kuitenkin säilyttänyt tällä hetkellä leimasimiani siksikin kun näitä on kertynyt eräitä. On ihan mahdotonta löytää jotakin jos ei pidä jotakin järjestystä.

Ja keksin sitten laittaa näin.

leimasimet%20s%C3%A4il.-normal.jpg

Tuo vihreä kartonki on kiiltäväpintaista siihen on hyvä laittaa nämä leimasimet joissa on tuo pehmuste takana ja siinä on tarttuva pinta.Jokuset leimasimet olen säilyttänyt alkuperäisissä pakkauksissaan.

 

 

Tähän tapaan.

pakkaukset-normal.jpg

Kun on monta osaa näissä pysyvät sitten tallessa kunkin sarjan pienetkin leimasimet.

 

 

 

Tämmöisiin kärry laatikostoihin olen sitten näitä laittanut talteen.Laatikostot olen ostanut Biltemasta siitä on kyllä jo useampi vuosi aikaa kun nämä hankin että en tiedä mikä on nyt tilanne siellä vieläkö löytyy näitä.Nämä oli palasina ja sitten kotona laitoin kasaan .Eihän nämä mitenkään kovin tukevia ole mutta näin olen näitä nyt kuitenkin tässä pitänyt eivät sitten mene huonoksi kun on puupalikallisiakin leimasimia joitakin,ne olen laittanut pystyasentoon tuonne laatikkoon niin että eivät ole kovin tiiviisti minusta säilyvät näin parhaiten eivätkä ajan kanssa vahingoitu tuo kumiosa näistä kun ei litisty tai ole puristuksissa .Leimasinten käytöstä ym.on myöskin tässä sivullani hiukan asiaa löytyy tuolta sivu osiosta.

Pesen aina leimasimet käytön jälkeen kun lopetan ja puupalikalliset kuivatan myöskin hyvin samoin kun kaikki muutkin ja sitten vasta laitan säilytykseen.Kannattaa huoltaa nämä hyvin näitähän voi sitten myydä pois jos itse ei tarvitse jotakin leimasinta enään. Minä olen sellainen jemmaaja että en kyllä montaakaan ole myynyt,kun näillähän voi tehdä sitten pitkienkin aikojen päästä taas uuden kortin siksi en raaski luopua.On muuten kiva seurata omiakin tekemisiään vaikka ensimmäisiin kortteihin ja nykyisiin väkisinkin tulee uutta juttua ja koristeita on tullut lisää näissäkin on ihan selvästi muotivirtauksia ja hankintalistalla on aina jotakin kivaa.

leimasink%C3%A4rryt3-normal.jpg

 

 

Kaikenlaiset pikkurasiat olen ottanut käyttöön niihin olen kerännyt näitä pieniä leimasimia.

leim3-normal.jpg

 

 

Tässä myöskin tekstejä ym.olen käyttänyt myöskin näitä kovia cd levyjen kansia niihin on myöskin hyvä keräillä ja näkyvät sitten läpi mitä siellä on.

teksti%20leim-normal.jpg

 

 

 

leim4-normal.jpg

Pienet leimasimet hukkuvat helposti siksi olen ratkaissut asian näin.Pöydällä minulla on kyllä helposti otettavissa niitä leimasimia joita sillähetkellä eniten käytän ,en ihan niin viitseliäs ole näitten kanssa että olisi ihan tiptop järjestys. Kyllä sotku on melkoinen kun inspis iskee on laatikkoa ja kaiken näköistä pitkin poikin kun katselen sopivia koristeita ym mitä nyt milloinkin tarvitaan.Sitten taas siivotaan kun on sen aika.

 

 

Jouluiset puupalikalliset ja enemmän tilaa vievät olen pakannut laatikoihin ja siirtänyt varaston puolelle elikä nostanut tuonne ylimmälle hyllylle josta sitten otan ne taas käyttöön kun se aika koittaa.Samoin myöskin pääsiäisleimasimet.

leim.s%C3%A4il1-normal.jpg

 

 

 

 

Ja sitten olen tehnyt näistä kaikista leimasimista luettelot numeroinut ja laittanut kuvat näin on helppoa katsella sopivaa leimasinta ja tavaksi on tullutkin kun ostan uusia leimaan heti kuvan näihin kansioihin omalle sivulleen.Muuten se tahtoo jäädä jos ei sitä heti tee.

kansiot-normal.jpg

 

 

 

 

kansiot2-normal.jpg

Vanhoja kansioita olen ottanut uudelleen käyttöön jotka on nyt täyttyneet näistä leimasinkuvista.

Näin minä olen näitä säilytellyt on hyvä että on joku järjestys ja löytyy sitten helpommin kun tarvitaan.

Minulla on sellainen oma tila nyt näille askartelutavaroille kun näitä alkoi kertymään.Alussa pidin isommissa laatikoissa pitkin huushollia, mutta kannattaa jos mahdollista järjestää jokin vaikka vain pikkuinen tila itselleen oli tosi hankalaa kun kaivoit laatikoista tarvikkeita ja keittiönpöydän valtasin sitten niillä.Laitan joskus vaikka kuvia työpisteestä ja näistä säilytys asioista lisää ,mutta tämän verran nyt tällä kertaa.