koko%20muutettu50.jpg

Tämä kortti on 3D askartelukortti.Tässä onkin nyt käytetty hiukan pienempää korttipohjaa kun yleensä teen ,teki mieli kokeilla näitä kun en ole vielä tehnyt pientä piparkakkureuna korttia.kortin mitat ovat 12,5 cx12,5cm.Ihan kiva koko tämäkin,täytyy tehdä lisää tätä kokoa myös.Näihin kuuluu kirjekuoret myöskin ,messuilta muistaaksei ostin viimevuonna nämä.

Tämä kortti on lähdössä ryhmästä Ihanat ilahduttajat  ja kortti menee postin virkamiehille jotka päättävät tai vaikuttavat näihin postin hintoihin. Tämä on meidän Ihanat ilahduttajat ryhmän juttu ja kortit postitetaan ensin ryhmän pitäjälle ja hän hoitaa asian eteenpäin ,ei siis suoraan laiteta postin johdolle menemään korttia se ei ole meidän ryhmän juttu vaan silloin pitää toimia yksin ja käyttää vain omaa nimeään ei ryhmän .Lisäsin tämän kun oli jo tullut sekaannuksia tässä asiassa.Tämä on siis ystävällis mielinen tempaus.

Nyt juuri on tullut tietoon kun lähettää kortin jonka paino ylittää grammankin yli 50g nousee maksu tosi isoksi kun 100g maksu poistuu kokonaan nyt on maksu tämän jälkeen  2kertainen     .Isoimmissa postituksissa on jotkut muuttunut edullisempaan suuntaan ,mutta esimerkiksi meidän ryhmän kortit on nyt kallista postitusta jos kortti painaa vaikka 51g on kaksinkertainen maksu heti ja tämä koskee sitten kaikkia ihmisiä jotka postittavat jotain ei pelkästään korttien tekijöitä.Siksi meidän ihanat ilahduttajat ryhmässä päätettiin lähettää kortit postin johto henkilöille ihan vain että huomaavat kuinka hyvää työtä teemme vapaaehtoiseti.

Kortit teemme samaan tapaan kuin muutenkin ,kysymys ei ole siis mistään ikävästä haukkumakortista,nätti kirjoitus tai värssy sisälle korttiin ja oma etunimi ja paikkakunta mistä kortti on lähetetty,tarkoitus on esitellä meidän toimintaa..Omaa henkilöllisyyttä ei siis tarvitse paljastaa.

Tämä kortti tempaus on avoinna kaikille ihmisille ei tarvitse olla ryhmän jäsenkään.Kortin osoitteen saa meidän Ihanat Ilahduttajat ryhmän vetäjältä Britt Langrev ja ryhmä löytyy Facebookista Ihanat Ilahduttajat nimellä, sieltä voit laittaa postia Brittille ja saat osoitteen postitusta varten kortit menevät hänelle ja sitten hän hoitaa kaikki kortit eteenpäin.Jos vastustat postikulujen nousua ja tuon 100 g saakka maksun poistamista joka oli edullisempi kun uusi maksu. Olet tervetullut mukaan korttien lähetys talkoisiin omalla kortillasi .Kortti saa olla itse tehty tai ostettu kuinka kukin haluaa.

Postin sivuilta kun katsoo monessa kohdassa oli vielä virheellistä tietoa vaikutti tosi sekavalta kun oli eri lailla .Tuolla Facebookissa Ihanat Ilahduttajat sivulla on näkyvillä nämä uudet hinnat myös. Ryhmään saa myöskin liittyä muutenkin jos haluaa ja tämän posti kortti jutun vuoksi ei tarvitse edes liittyä, voi silti lähettää korttinsa samaan hommaan (ryhmän vetäjälle Britt Langrev) jos haluaa osallistua   .Kortti ja tervehdys siis vain.Hän hoitaa meidän kortit sitten eteenpäin.