Katso myöskin Korttien tekoa: Lautasliina korttien laminointi ohje ,

Tässä joitakin kortteja joissa olen käyttänyt lautasliinoja apuna tässä kortissa on tuo tausta lautasliinasta.ja kaksipuolisella (Bilteman)teipillä olen liimannut nämä kaikki lautasliinat korteille.Kuva on tehty Magnolian leimasimella.

Huomaa tuosta kuvasta on jäänyt värittämättä mustalla kynällä nuo ääriviivareunat ja näin ne näkyvät valkoisina muista värittää reunat jos teet näin leikattuna tulee paljon viimeistellympi kuvasta(nämä olen tehnyt joskus kortteiluni alkutaipaleella ja silloin ei vielä ollut hallussa kaikki niksit)Tuolla leimaus osiossa tästä onkin mainittuna.

tytt%C3%B613-normal.jpg

 

 

 

Samoin tässä balleriinat ovat lautasliinasta liimasin ensin askartelukartongille ja sitten leikkasin reunoja myöden kuvan irti ja kohotarralla laitoin korttipohjalle kiinni.

balle.-normal.jpg

 

 

 

 

Tässä samoin ensin kuva servetistä teipillä kartongille ,sitten leikkasin ääriviivojapitkin irti ja kohotarroilla kiinni korttipohjalle.Serveteissä on yleensä kaksi kerrosta muista poistaa kuvan takaa ylimääräinen servettikerros ennenkö liimaat.(Servettiä voi myöskin silitää varovasti raudalla jos on tullut painautumia kuvaa tai taitoksia.)

tulpp%20iso%20kimppu-normal.jpg

 

 

 

Tässä on taustakin servetistä ja kisu sekä koira taas erilliselle kartongille liimasin ja kohotarroilla kiinni.Kohotarra on rullassaolevaa kaksipuolista teippiä joka on pehmustettu paksuksi,  kuva jää hiukan " irti " kortista.Olen ostanut jostakin tavarataloista tätä Motonetissä on ainakin ollut edullisesti tätä joissakin tämä on karhutarra nimellä ollut.Myöskin näillä 3D tarroilla onnistuu varmasti.

kisu%20koira%20aamiaisella-normal.jpg

 

 

 

Tässä tausta  kuitukangas pöytäliinaa ,niissä on myöskin kauniita kuvioita ja sopii hyvin kortteiluun .

kortti%20394-normal.jpg

 

 

 

Tässä laitettu sydän servetistä kartongille ja leikattu reunojamyöden irti ja kohokuviona korttipohjalle.

servetti%20syd.-normal.jpg .

Nämä olen siis kaikki kiinnittänyt tuolla kaksipuoleisella teipillä sellaisella siis jossa on suojapaperia ja teippiliima molemminpuolin teippiä.

Sitä toista uudempaa tekniikkaa en ole kokeillutkaan jossa  muovikelmun avulla silitetään servetti kiinni kartongille kannattaa katsoa jostakin askartelusivuilta sitä tai you tubessa voi myöskin olla ohjetta siihen.