Katselin aamulla tuolla Facessa kun juteltiin näistä liimoista ja osallistuin siihen myöskin ja tuli mieleen laittaa oikein tänne kuvien kanssa näistä liima pulloista hiukan ,kun on myöskin meille korttien tekijöille aina ajankohtaista tämä liimailu.

En nyt niinkään puutu siihen itse liimaan,(enkä yleensäkään puutu mihinkään vaan haluaisin kertoa ,jos vaikka jotakuta kiinnostaisi tämä asia) millä liimataan kun se on jokaisen oma asia ,mistä kukin nyt pitää ja mikä sopii kenekäkin työ tapoihin ja mitä liimailee.

Joissakin liimapulloissa on tuollainen korkki, kun nyt kuvassa vasemmalla olevassa valkoisessa pullossa on, kaksiosainen korkki ,olen käyttänyt tuollaista korkkia niin, että leikkaan pienen palan liimakärkeä pois ,se on tuollaisen pikku korkin alla ja pikku korkilla suljen sitten liimapullon kun en käytä.

Säilytän tuollaista pulloa alassuin vaikka pienessä lasipurkissa pysyy siinä pystyssä ja kun otan käyttöön poistan pikku korkin ja liima tulee vaivatta ulos pullosta ,jos sattuu tukkeutumaan nuppineulalla olen sorkkinut auki ja joskus leikannut vähän isommaksi aukkoa ja toimii taas.

Liima%20asiaa%20blogiin.jpg

 

 

 

Alempi kuva:

Tässä kuvassa on tuo valkoinen kaksiosainen korkki vasemmalla ja tuo uusi korkki oikealla läpinäkyvä osa siinä.

Tilasin kerran liimaa ja tulikin tuollainen pullo jossa on tuo uusi korkki ja vaihdoin sen vanhaan pulloon ja sopi siihen myös (laitoin tuon vanhan korkin siihen uuteen pulloon, että liima ei kuivunut ja vielä muovi pussiin odotteleen sen vuoroa ,käytin sen vanhan ensin loppuun)On mukava tuo uusi korkki kun pullo pysyy pystyssä pöydällä ja aina käyttövalmis ei tarvitse paljoa puristella tai ravistella, että saa liiman ulos pullosta.

Liima%20asiaa%20blogiin.2.jpg

 

 

Alempi kuva:

En tiedä vaihtuvatko kaikki korkit tuollaisiin pöydäällä pystyssä pysyviin ,mutta tämäkin on ollut hyvä korkki kun sen asettaa alassuin jonnekkin,pieni asia, mutta tärkeä jos liimaillee enemmän on kiva kun sen liiman saa sieltä helposti ulos,huomasin tuolla,  jokuset sanoivat ,että joutuu kovasti puristelemmaan  pulloa kun ei saa liimaa ulos ja ymmärrän sen kun monellakin saattaa olla vaivoja käsissä ei ole hyvä eikä mukavaa jos sattuu käsiin kun pitäisi tehdä kivoja juttuja.

Liim%20ja%20korkki.jpg

Tämäkin on hyvää liimaa, mutta joskus tuli vaihdettua tuohon toiseen kun koristeita on joskus vaikka minkälaisia on tarpeen että pysyvät sitten hyvin ja lujasti kiinni.Lapsillekkin teen paljon kortteja pysyvät sitten koristeet hyvin kiinni.

 

 

Alempi kuva:

Tässä on nyt tämä liima jonka sain juuri kaupasta  tuollainen korkki siinä.

Käsitellen kaupasta tein tilauksen siellä on paljon erilaisia liimoja ,olen valinnut tämän kun laitan koristeita kortteihin tämä on pitänyt ne tiukasti paikoillaan joskus liimailen vähän kuviakin ja on muutenkin hyvin riittoisa liima on sitten edullistakin myös,mutta enimäkseen teippailen ne kun sekin on hyvä.

Liimojahan on paljon erilaisia kuten meitä liimaajiakin on .Itselläni on allergisuutta ja joudun siksikin tekemään valintoja mikä liima sopisi minun käyttööni tätä joskus suositeltiin minulle ja on hyvin sopinutkin .Nyt on kyllä ollut ongelmia kun Korona rokotuksen jälkeen on kaikki allergia oireet noussut pintaan pitää varoa kaikenlaista ja liimastakin nyt on tullut oireita,mutta varmaan menee ohi ja aina voi järjestellä asioita että pärjäilee sitten taas.

Olen minä väillä jotain muutakin liimaa käyttänyt sellaiset liimakynätkin on tosi kivoja ja helppoja käytellä.Jokainen valitsee itselleen sopivaa en niinkään nyt tässä halua sanoa ,että tämä juuri olisi maailmanparasta liimaa minulla vaan sattuu olemaan tätä ja en ole vaihtanut kun toimii hyvin.Tuosta käytön helppoudesta nyt enemmänkin halusin puhua ja onhan se minkämerkkinen liima hyvänsä, jos sen säilytät alassuin (edellyttäen että korkki pitää eikä vuoda) on aina valmiina käytellä sitten.

 

Uusi%20liima%20B.jpg

Tämmöistä liima asiaa tuli nyt laiteltua .

Mukavaa päivää kaikille ja kiitoksia täällä vierailuista eilen olikin oikein paljon kävijöitä ollut 853 kävijää ,kiitos kaikille ja tervetuloa uudelleen.