Olen nyt viimeksi tehnyt näitä lävistäjä kortteja parikappaletta ja laitankin näistä lävistäjistä hiukan asiaa tänne niitä lukijoita ajatellen jotka eivät vielä ole ollenkaan perehtyneet paljoa tähän kortteiluun.Tässä nykypäivän kortteilussahan on jos jotakin tarviketta ja välinettä saatavilla näitä lävistäjiäkin löytyy vaikka minkälaisia.Kaikkea läheskään ei välttämättä tarvitse, ihan pikku varustuksilla pääsee alkuun.Siinä vain tahtoo käydä niin että ,kun näkee kaikkea kivaa uutta tulee sitten hankittua niitä ja kertyyhän niitä sitten ajan kanssa.

l%C3%A4vist%C3%A4j%C3%A4t-normal.jpg

Tässä nyt ensiksi nämä joilla sai sen kuvion jäämään tuohon paperiin kiinni joko suoraan korttipohjaan tai sitten askartelupaperille.

 

 

pysty.-normal.jpg

 

 

Sinellistä olen ostanut siitä on jo kyllä aikaa että hinnasta en osaa sanoa mikä se on tällä hetkellä.Kyllä heillä on näkynyt olevan tätä sarjaa myynnissä vielä

.tausta2-normal.jpg

tässä sen kukkamallin pakkauksen tausta.Ja laitanpa vielä tähän korteista kuvaa että näkee minkälaista esimerkiksi voi tehdä.

 

 

lintu%20oksalla-normal.jpg

Tässä olen leikannut kukat tuohon pohjapaperille ennen kuin kiinnitin sen sitten korttipohjan kanteen.kukat-normal.jpg

tässä sama lähempää tuolta näkyy valkoista korttipohjaa.

fuks%2Cuudet%20tuulet-normal.jpg

Tässä kortissa olen lävistänyt suoraan tuohon korttipohjaan,tämä on muutenkin eri tyyliä mitä yleensä harrastan halusin kokeilla leimata suoraan kortille yleensä teen erilliselle paperille jonka liimaan sitten korttipohjalle.Tuohon korttipohjaan tulee siis tuollaiset kukan malliset reijät tällä tyylillä.

 

 

 

onnea%20perhoset2-normal.jpg

 

 

Ja tässä perhosia.Nuo kortti kuvissa näkyvät pikkuperhoset olen tehnyt sitten taas näillä.

Martha-normal.jpg

tuolla pienemmällä on nuo ylempänä olevassa kortissa tehty.Nämä ovat Martha Stewartin sen kuuluisan askarteluihmisen lävistäjiä.Jostakin suomalaisesta askartelukaupasta olen nämä ostanut nettiaskartelukaupasta siis tilannut.Nämä isommat lävistäjät ovat niin paksuja että tulee yleensä pakettina, mutta silloinhan siihen saa muutakin kivaa mukaan mahtumaan.Nämä ovat siitä kivoja että voi säilyttää pystyasennossa vaikka hyllyllä ,näin kuin tuossa alakuvassa tuo pikkuperhoslävistäjä on.

 

perhosl%C3%A4vist%C3%A4j%C3%A4t-normal.j

 

 

Näitä allaolevia säilyttelen muovikoreissa hylyssä, että on sitten aina siinä helposti otettavissa käsille.

Niin kuin jo sanoinkin näitä lävistäjiä on sitten paljon erilaisia myynnissä ja useasti kannattaakin katsoa askatelukauppojen ale laatikot niistä tekee myöskin kivoja löytöjä edullisesti.Nämä ovat näppäriä käyttää ja ja nopeita.Laitan vielä jotakin kuvia tähän .

l%C3%A4vist%C3%A4j%C3%A4t4-normal.jpg

Tässä kuvassa taitaakin kaikki olla Fiskarssin tuotantoa.Heillä myöskin on paljon askartelutarvikkeita tuotannossa ja laatu on hyvä.Esimerkiksi tuolla vauvanvaunu-kuviolla saa kivasti vauvakortteihin koristeita osa näistä kuvioista on pieniä ja on sitten suurempiakin kuvioleikkureita saatavilla..

 

messut%202001%20leikkurit-normal.jpg

Tässä on pakkauksissa olevia messuostoksia joskus kun olen ollut kädentaitomessuilla tekemässä hankintoja ja katselemassa uusia tuulia.

 

 

Kuva005-normal.jpg

Tässä on tuollainen reunaleikkuri jolla saa kaunista reunusta tehtyä.

 

 

l%C3%A4vist%C3%A4j%C3%A42-normal.jpg

Ja tässä onkin jo sitten isommankokoisia leikkureita joilla saa kätevästi tuollaisia ympyröitä tehtyä .

torvienk5-normal.jpg

Esimerkiksi voi käyttää vaikka näin.Pienehköllä leimasimella kuva ympyrälle ja sen olen sitten laittanut tuollaiselle piparireunaiselle kartonkiympyrälle.Tämä on sellainen nopea tapa tehdä ympyröitä tai kuvioita.

 

 

siili%20pallonp%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4-norm

Tässä toinen kortti.Nämä nyt vain ovat minun tekeleitäni jokainen voi sitten keksiä ja ideoida vaikka mitä kivaa.Haluan vain hiukan tuoda esille näitäkin kivoja tarvikkeita .Leikkureitahan on kaupoissa paljon erilaisia sieltä vaan valitsemaan mieleisiään.Tässä nyt joitakin malliksi että näkee minkälaisia on olemassa.

 

 

Lisään tähän vilä joitakin ,Fiskarssilla on tuollaiset kahvalliset hyvät lävistäjät jos haluaa tehdä vaikka reijän korttiin nauhaa varten.Sillä on helppoa lävistää kun on tuollaiset kahvat .

Kuvioita on erilaisia tässä alla on joitakin ,lävistin valkoiselle kartongille ja alla on tuo vaaleanpunainen että erottuu tuo kuvio se on siis ihan pieni noin 5mm leveimmältäkohdalta tuo reikäkuvio.

L%C3%A4vist%C3%A4j%C3%A4ll%C3%A4.jpg

 

L%C3%A4vist%C3%A4j%C3%A4t.jpg

 

 

Täytyy laittaa tähän myöskin tämä jolla leikkelen kaikki kuvat ja paperitavarat kortteihini:

Tämmöisellä nyt leikkelen nykyään nämä paperit Fiskarssin pyöröteräleikkuri toistaiseksi paras leikkuri mitä minulla on ollut, mutta kyllä nyt vähän kuvittelen ostavani seuraavaksi vieläkin paremman jos se olisi sitten se kaikkein paras eikä tarvitsisi hankkia uutta enään.Hyvin tämä kyllä on toiminut alku vaikeuksien jälkeen kun vaihdettiin Fiskarssilla uuteen kun ensimmäisessä ostamassani oli joku vika kun ei oikein toiminut.Ystävällisesti vaihtoivat uuteen sitten.Mukavasti tämä leikkaa ,mutta tuo pyöröterä on kuluvaa tavaraa, että sen sitten ehkä joudun tässä sitten hankkimaan,mutta ei tämä huonokaan ole.Kuulin vain jälkeenpäin sellaisesta uudesta hyvästä leikkurista jonka terää ei tarvitse vaihdella ja leikkaa kuin unelma.Pitää nyt katsoa kun hintaakin oli reippaasti puolet enemmän tämä oli siinä 60 € paikkeilla en nyt muista sitä ihan tarkalleen.

Ja tämä on Suomalainen Fiskars ,onhan se hyvä ostaa suomalaista ja hyviä ja kivoja askartelutuotteita tekevät.

Fiskars%20py%C3%B6r%C3%B6leikkuri..jpg