Kettu%20koko%2050.jpg

Kokonaan omaa tuotantoa ,piirsin kuvan ja väritin akvarellivärityksenä taas tämänkin ,vähän koristelua ,tuon alareunan koristeen stanssasin laitteella.Kettupapereita ostin jo aiemmin ja avasin vasta paketin, olikin kivoja heti tuli inspiksiä niistä.Myöhemmin laitan sitten lisää niistä.

Tosi hauskaa tehdä näin ajoissa joulukortteja ,ei ole kiirettä ja saa tehdä mitä huvittaa ajan kanssa, se onkin kivaa,yhtään en ole ajatellut, että lähetänko edes joulukortteja ,mutta kai näille sitten jotakin käyttöä keksin ,kun näin runsaasti näitä nyt ilmestyy.Pitää varmaan mennä myyjäisiin myymään ,kerran olin ja ostivat seuraavaksi jouluksi varastoon kun oli niin lähellä joulua ja moni sanoi, että oli jo ostanut kortteja.Saan aina kaikenlaisia ideoita ja sitten vaan toteutan jos mahdollista. Tykkään kovasti tehdä näitä ,ilo ja innostus on palannut ja viihdyn aika hyvin näissä kortteilutunnelmissani.

Tahtoo tulla kirjoitusvirheitä ,anteeksi vain ,yritän kyllä tarkistaa tekstiäni kun laitan tuonne sivulle ,kun kirjoitan näitä on tämä teksti niin pientä että en tahdo nähdä kunnolla.Tuolla sivulla on suurempi teksti  ja useasti sitten korjailen jälkeenpäin jos huomaan.