Kuulun korttiryhmään Ihanat Ilahduttajat ,sielltä lähetetään kortteja tuntemattomille ihmisille jotka kaipaavat vähän ilahdutusta .Heti aloitimme reippaasti vuoden alusta.Itse saa määrätä kuinka monella kortilla osallistuu milloinkin,minä valitsin nyt valmiista korteistani jokusia ja sain sitten ne nopeasti matkaan.

Tässä on nyt nämä jotka tällä kertaa lähti minulta:Nämä kaksi ylimmäistä menee ystävänpäiväkorteiksi.Ne postitettiin ryhmän vetäjälle ja hän toimittaa ne sitten eteenpäin kun kaikkien kortit ovat hänelle saapuneet.

2019.2.jpg

 

Kaikki nämä kortit on täällä sivulla esiteltynä silloin kun olen ne tehnyt  aiemmin,yleensä kerron hiukan kortin tekotavoista,Kaikki kortit ovat käsityönä tehtyjä askartelukortteja.

 

 

 

Siil..jpg

Tämä ja tuo ylimmäinen menevät samaan kohteeseen.

 

 

 

Nämä kaksi vintage tyylistä korttia (tässä alempana) lähtivät omaishoitajille ilahduttamaan ja ne myöskin postitin ryhmän vetäjälle,hän toimittaa ne sitten etenpäin.Kortin sisälle saa sitten kirjoittaa jotakin tässä tapauksessa nyt vaikka jaksamiseen kannustavaa ja sitten sinne tulee oma etunimi ja paikkakunta mistä kortti tulee..Kortin takana on oma logoni ja lisään sinne aina  vielä tekstin joka kertoo meidän ryhmästämme Ihanat Ilahduttajat.

Nainen%20hattu..jpg

Tämä kortti meni samaan paikkaan kun tuo edellinenkin.

vintagetytt%C3%B67.jpg

 

 

 

Tämä kortti lähti ilahduttamaan yhtä henkilöä ,postitin sen hänen yhteys henkilölleen.

2019.3.jpg

Tässä olivat nyt jo postitetut korttini.tänä vuonna.

Nyt on sitten vuorossa korttientekoa lisää ystävänpäiväksi lupasin tehdä vielä neljä korttia ,katsotaan minkälaisia kortteja on tulossa siihen postitukseen. Aloitan aika varovasti vain muutamilla korteilla, että en väsähdä heti alkuun,kun on muutakin puuhaa ja levätä täytyy myöskin välillä. Toivon että korttien saajat ilahtuisivat ,että täällä jossakin ajattelemme heitä lämmöllä ja toivon myöskin kortin antavan uskoa tulevaisuuteen ja asiat järjestyvät parhainpäin ajan kanssa.Lämmin ajatus lähtee täältä joka kortin mukana.

Näin nyt lähti vuosi alkuun kivasti,nythän me mennään jo kevättä kohti että valoisat päivät tulevat sieltä taas.Kiitos käynneistänne täällä ja tervetuloa uudelleen.

Jos kiinnostuit tuosta Ihanat ilahduttajat ryhmästä ja haluaisit tulla mukaan ,sinne pääsee Facebookin sivulta ja sieltä hakee Ihanat Ilahduttajat ryhmän ja ilmoittautuu mukaan.Minusta siellä ei ole pakko olla itse tehtyjä kortteja olen huomannut että on painettujakin kortteja mukana jos et ole kortin tekijä, mutta haluaisit olla muuten mukana.