DSC04766.jpg

Nyt sain nämä Veteraani keräyksen kortit valmiiksi ne on nyt pakattu kirjekuoriin ja paketti lähtee tänään matkaan postille joka järjestää tämän keräyksen. Kortit jaetaan itsenäisyyspäiväksi Sotaveteraani liiton. Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton ja Kaatuneitten Omaisten liiton kautta saatuihin osoitteisiin postin avustuksella.

Nämä on akvarellikortteja,hiukan oli ongelmaa saada kortit suoriksi kun maalatessa tahtoo vähän vääntyillä tuo paperi vaikka onkin akvarellipaperia.Tontut on niitä tonttuja joita tässä olen väritellyt ja leikellyt, täällä on ollut kuvia ja juttua niistä  ,olen liimannut niitä sitten kortteihin ja oikeastaan jokaisen taustan olen tehnyt niin että tontulla on paikka siinä .tontut on myöskin väritetty akvarellimaalauksena  ja lisäksi olen käyttänyt Zig akvarelli vesiväri sivellin kyniä että sain reunat tarkasti tehtyä kun on aika pientä näpräystä näitten tonttujen kanssa.Kaikissa korteissa on sisällä itsenäisyyspäivän toivotus ,sekä hyvän joulun toivotukset ja onnellista uutta vuotta myös sekä kiitokset ja oma etunimi ja paikkakunta mistä kortti on tullut.Kortin takana on oma logoni.

Laitan tähän vielä yksittäiskuvat korteista.

tonttu4.jpg

 

 

Tonttu%201.jpg

 

 

Tonttu2.jpg

 

 

Tonttu%205.jpg

 

tonttu%206.jpg

 

 

 

Tonttu%203.jpg

 

Nyt sain nämä Veteraan tontut valmiiksi ja hyvillä mielin laitan ne matkaan ja nyt uusia kortteiluja kohti,katsotaan mitä seuraavaksi tulee.