Tonttuja on nyt valmistunut 

DSC07228%20%283%29.jpg

Lapsen lapsen lapsille tein tonttukortteja ,tontuistani tulee tyttöjä väkisinkin niin ajattelin että saa sitten olla tänävuonna näin,Olen piirtänyt tontut ensin ,malli on oma  ja sitten väritin akvarelli väritys ja leikkasin tontut irti ja laittelin sitten tuohon korttipohjalle.

 

 

 

 

Tämä tonttu on tehty samoin kuin edellinenkin ja istuu lumipallon päällä.Tuo lyhty on tehty Magnolian leimasimella väritetty ja leikattu myös irti ja liimattu tuohon.Tonttu on oma mallini itse tehty.

DSC07237%20%282%29.jpg

 

 

 

Lapsenlapsen lapsia on jo neljä kaikille oma tonttu kortti.

DSC07243%20%282%29.jpg

Tässä myös samoin valmistettu kuin tuo edellinen .Tonttu on oma mallini ja itse tehty kuva .Tuo lyhty on tehty Magnolian leimasimella .

 

 

DSC07239%20%282%29.jpg

Tässä vielä yksi tyttö-tonttu tätä omaa tuotantoa .Kaikissa korteissa on tänä vuonna runsaat sisäosa koristelut ja lapsille varsinkin koitin saada katseltavaa.On ollut paljon maalaamista ja ainahan siinä tulkee kiire vaikka ajoissa alkaisikin kun kuitenkin on aikaa vievää hommaa tämä.Iltasella tv ääressä on kiva maalata ja nyt onkin hassu tunne kun maalattavat loppui ,pitää varmaan keksiä jotain kortti tekemistä taas.