Isot%20kukat%20liila%2Cviol%2Cvihert..jp

 

 

 

Tässä on vaihe vaihe vaiheelta näitten kukkasten valmistaminen jotka on tuossa yläkuvassa nähtävillä.

Kukkasten%20teko%201.jpg

Kuva 1. Piirsin lehdyköitä tuohon foamiran askartelu materiaalille ,ihan vapaalla kädellä ,lyijykynällä kevyesti piirsin ensiksi isompia ja sitten vähän pienentäen kukanterälehtiä kukan keskustaa kohti.

 

 

 

 

 

Kukanteko%202.jpg

Ylempi kuva 2 Leikkelin irti terälehdet.

 

 

 

Kukanteko3.jpg

Tämän verran laitoin terälehtikerroksia,niitähän voi, sitten laittaa eri määriä ,kuinka tiheän kukan haluaa tehdä.

 

 

 

 

Kukanteko%204.jpg

Kuva 3 värittelin terälehtiä leimasinmusteella,tähän käy muutkin värit kokeile mikä on mieleisesi, mutta tuo ainakin tarttui hyvin .

 

 

 

Kukanteko7.jpg

Kuva 4.Kuumailmapuhaltimella lämmitin terälehtiä (silitysrautakin käy kokeile ihan alhaista lämpötilaa ensin ,aseta rauta pystyy pöydälle ja vaikka jotakin tikkua apuna käyttäen lämmität Foamirania siinä, että voit, sitten muotoilla sitä.) ja puristelin käsissäni noin pieneksi ,ulkopuolen keskustasta otin kiinni ja terälehtien ulko reunaa kohti puristin nippuun ja kiersin vielä pakettia tiukaksi sormissani ja jätin jäähtymään hetkeksi.

You Tubesta löytyy paljon ohjeita erilaisten kukkien valmistamiseen laitoin hakukenttään Foamiran ja sieltä löytyi.

 

 

 

 

kukanteko%209.jpg

Kuva 5 .Avasin terälehtimytyt ja muotoilin hiukan tuollaista kuppimaista siitä terälehdestä ,kukan keskustoita väritin hiukan vihreällä värillä.Tuollaisen keittiösienen päällä liimasin terälehtikerroksia yhteen ,asetellen kerroksia lomittain,tippa liimaa tuonne terälehden taakse ja painoin tuolla pyöristys välineellä voimakkaasti keskeltä kukkaa.

Sitten kun sain kaikki liimattua muotoilin käsissäni kukkaa vielä,tein saksenkärjellä reijän tuohon kukan keskelle ja pujottelin siitä heteitä kukan keskustaksi.Oli niin kivaa että piti tehdä vielä pari lisääkin.

Tässä valmis kukkanen.

Yksi%20kukka.jpg

 

 

 

Tässä alemmassa kuvassa on samasta materiaalista nämä kukkaset ,mutta stanssasin nämä Guttlebuc konetta apuna käyttäen ja muotoilin tuollaisella muotoilupuikolla terälehtiä,muuten tein kukan samaan tapaan.

Foamiran%20kukat.jpg

 

 

 

Tässä kuvassa on myöskin paperista tehtyjä kukkasia ,niihinkin on hiukan ohjetta täällä sivulla eri kohdassa, tuolta sivupalkista löytyy.

kukat%20ja%20teksti.jpg