Ostokset1.jpg

Nokkosvarastoni tyhjentyi omat keräämät ja kuivatut on nautittu ,mutta ei hätää kun Frantsilasta sitä helposti voi tilata.

Tuo viherjauhe on useammasta yrtistä valmistettu ihana voimaa antavaa näin keväällä varsinkin kun nyt vielä luonnosta ei pääse noukkimaan vihreätä.Nokkosta käytän ruuanvalmistuksessa,salaattikastikkeissa ja vähän joka paikassa .

 

 

Ostokset2.jpg

Täytyihän hiukan voiteitakin ottaa samaan pakettiin ,kehäkukka ihmevoide sopii kaikkeen parantamaan ihoa koko keholle ja kaikille.Laitoin nuo nätit pakkauksetkin näkyviin tuohon,en meinaa millään raaskita heittää niitä meneen kun ne on niin kauniita. Perusvoide on luomuyrteistä valmistettua kuten nämä kaikki on luomua.Sitten otin tuollaisen kasvo seerumin turve/ruusu sitä en ole muistaakseni ennen kokeillut ,mukavaltahan se tuntuu laitella kasvoille.Nyt on varustauduttu sisäisesti ja ulkoisesti hoitavilla jutuilla ,että jaksaa taas.En oikein sitten muuta käytäkkään kun näitä Frantsilan Luomutilan tuotteita nämä on niin parhaita minusta.

Olen kyllä ollut nyt väsynyt ,minulla oli viimeviikolla sellainen nopea nuha yskätauti ja en taida vielä olla ihan parantunut siitä vaikka se on jo ohi pitää toipua vähän ja keksiä jotain kivaa piristystä.