Tytt%C3%B6%20ja%20kisu%20ruukussa..jpg

Penny Blackin leimasimella kuva ja akvarelli väritykset tässäkin kortissani.Vähän keväisemmät väritkin tässä kortissa.

Ei nyt totta puhuen kovin keväiseltä näytä kun luntakin tuli reilusti ,mutta se vie sitten vanhatkin lumet mennessään kun alkaa sulamaan näinhän sitä sanotaan.

Uskon vaan että kevättä on ilmassa ja kaikkea kivaa tiedossa hienoja konserttejakin nyt on tiedossa pitää ilmoittautua heti, toivotaan vaan että Korona menisi jonnekkin pois että päästäisi elään taas ja nauttiin kaikesta kivasta.Normaaliin päiväjärjestykseen olisi mukavaa joskus päästä.Ei tämä talvi ole pitkältä tuntunut ,mutta muuten alkaa oleen vähän väsynyt näihin korona juttuihin, varsinkin nyt kun pikku Väinön synttäreillä sairastunut aikuinen on ollut tosi kipeänä vaikka on aika nuorikin vielä, kyllä vaan saattaa olla kova tauti kahdesti on jo sairaalaankin viety.Lapset onneksi ovat kunnossa jo ja enempää sairastuneita ei ole tullut. Mutta ehkä se korona  tästä helpottaa kesään mennessä kuten on sanottu.

Päivän ulkoilut taitaa olla tehty lumitöissä tänään,ihan mukava ilmakin nyt siellä kyllä on kun tuulikin ja lumisade on loppunut.

Kiitos kaikille käynneistänne täällä ja tervetuloa uudelleen.Ehkä teen uusia kortteja nyt sitten tänään.

1622110_585037348249813_741489738_n.jpg

Ruusu sydän kertoo rakkaudesta varmaan,kuvan olen löytänyt netistä ,pitäisiköhän alkaa askarteleenkin tuollaista,voisihan sen sitten antaa kortin kera.Kun on noin kiva ja punaiset ruusut sopivat tuohon hyvin.