Koko%20hyv%C3%A41.jpg

Käsityönä tehty askartelukortti.Keksin itse nimet näille korteille ,ihan selvästi tämä on Pariisitar ja tässä on kyllä tarinaakin, kuvittelin kun tein tätä korttia ja katselin kuvaa aika kauan...  Jokainen voi keksiä oman tarinansa.

Kuva on askartelu korttikuvia joita olen valmiina ostanut juuri kortti askartelua varten.

 

 

Tein myöskin tähän korttiin sopivan onnittelutekstin leimasimella ,mutta en kiinnitä sitä korttiin,

kun en vielä tiedä minkälaiseen tarkoitukseen tämä kortti on tarkoitettu,minnekkä lähtee vai eikö lähde koskaan minnekkään,se menee toistaiseksi varastoon tämän kortin kanssa.

Pariisitar%20kortti%20teksti%201.jpg

 

 

Tämän näköinen on kortin vasemmanpuoleinen aukeama sisä puolelta ja tuolle oikealle puolelle suunnittelen ehkä jonkinlaisen kirjoitus alustan tai jotakin pientä askartelua,hiukan sen mukaan mikä tämän kortin tarve on tarvitaanko tilaa enemmän tekstille vaiko vain lyhyesti.Tässä nyt pieni näyte minkätapaista laittelen korttien sisä aukeamalle .Useasti koristelu liittyy kortin kansikuvaan myöskin ,toisinaan enemmän koristelua ja toisinaan vain joku pieni koriste riittää.Tuo pullo on valmiita askartelukuvioita nyt käytetään paljon kaikenlaisia painokuvia joita saa myöskin ostaa askartelukaupoista ihan valtavasti on erilaisia tarjolla ja niistä onkin kiva askarrella kortteja ja käytellä lisäkoristeena korttiaskartelussaan.

Sis%C3%A4%20osa%20kortista%20Parisienne.

Näin tämä korttiaskarteluni jatkuu ,kun nyt taas blogi sivustokin  toimii voin sitten laitella tänne näitä korttejani esille ja toivon tietenkin että kävisitte katselemassa ja mielellään saa myöskin kommentoida tänne sivulle jos niin haluaa tehdä.Kiitos käynneistänne ja tervetuloa uudelleen.

 

 

 

 

Tähän lopuksi kaunis kesäinen kortti jonka olen saanut Frantsilasta paketin mukana ,kiitos. Tuollaisia ruiskukkia en kyllä muista nähneeni enään missään pelloilla ennenhän niitä kasvoi viljapellossa ,tosi kauniin näköisiä ovat kyllä onneksi voi katsella niitä tässä ja nyt..

kortti%20Frantsilan%20tlauksesta.jpg