enkeli%20koira.jpg

 

 

 

 

vaal.pun%20ruus..jpg

 

 

Nyt oli raskas tehtävä,mutta sain sen tehtyä kun oikein yritin lujasti.

Rakas koirani Dana, tai hänen tuhkansa pareminkin haudattiin nyt omaan kotopihaan hän pääsi,mieli paikoilleen.

Dana päästettiin pois  eläinlääkärin avustuksella yhteisellä sopimuksella ,heti alkuvuodesta tämä jo oli 14.01-20 Hän oli 10vuotias.Vanhuuden vaivat pahenivat niin että ei ollut enään mahdollista jatkaa.Toissapäivänä kaivoin haudan ja laskin rakkaani sinne hellästi.

 

Dana%20puitten%20katveessa.jpg

Näitten omenapuitten katveessa Dana lepäili kesällä.Kovin kauaa hän ei enään päivisin ollut ulkona kun kesät olivat kuumia,mutta osasi sitten itse pyytää sisälle kun niin halusi.

  

 

 

Danan%20haudan%20valmistaminen..jpg

Yritin kaivaa ensin tuolta kauempaa paristakin kohtaa, mutta oli niin kovaa tuo maa, että en saanut sinne kaivettua .Muistin sitten, että tuossa on helpompaa maata ja siihen sitten onnistui.

 

 

 

 

DSC06847%20%282%29.jpg

Laitan vielä sellaisen kehikon tähän ,se on valmiina kun on ollut ennenkin näitä karvalapsia haudattavana on laitettu aita siihen kohtaan sitten..Dana on uurnassa, mutta en halua, että mikään siihen menee kuitenkaan.

 

 

 

 

Danan%20hauta%202.jpg

Huomasin illalla kun katselin ikkunasta ,että on vahingossa onnistunut paikka ,vai oliko se tarkoitus,näkyy tuo kynttilä mukavasti tuonne ikkunaan voin sieltä katso kun palaa ,laitoin sellaisen patterikynttilän joka syttyy illalla, että ei tuli sieltä pääse leviämään sitten kun on patterilla..

 

 

 

 

 

DSC06850%20%282%29.jpg

 

Tuossa alemmassa kuvassa Dana juuri on tämän ylemmän kuvan puitten kohdalla.Siinä hän usein oli ja seurasi mitä puuhailen.

 

 

 

Dana%202.jpg

Dana oli kaunis vaikka hänellä oli sairauksia jo meille tullessa ,elikä kuusi vuotta Dana oli meillä,hän oli 4v kun tuli meille sijoitus koirana uuteen perheeseen.Danalla oli varmaan ollut hyvä koti, kun oli niin kiltti ja mukava heti,kun tuli meille uskon että häntä oli kohdeltu hyvin ,ihmisillä vain tahtovat muuttua elämäntilanteet sille vaan ei voi mitään ,joskus käy näinkin.Ja onnellinenhan minä tai me oltiin kun saatiin Dana.

 

 

 

Dana3.jpg

Tämä kuva on keskemmältä pihaa siinä on myöskin hyviä varjokohtia .

 

 

 

 

Danan%20kes%C3%A4kuva..jpg

Tässä katson ,mitä me äiti nyt tehdään.

 

 

 

 

DSC06313%20%282%29.jpg

Tässä kuvassa on meidän viimeinen yhteinen päivä,oli kyllä niin surullista .Hän ei näytä huonolta kuvassa, mutta oli kyllä oikeasti jo niin sairas, että ei meinannut päästä liikkuun ,edellisenä iltana jo meinasin lähteä hakemaan apuvoimia, kun takapää hänellä ei kantanut ja piti auttaa hänet kylmästä ulkoa sisälle ,annoin levätä ja tein kaikki konstit mitä leksin ja sain muutaman portaan nousemaan sisälle kotiin ,käytiin vaan ulkona ei hän sinne yksin tahtonut jäädä sen jälkeen kun puolisoni kuoli ,siitä tuli jouluaattona viimevuonna kaksi vuotta, oltiin aina yhdessä täällä Dana ja minä.Päivä meni kuitenkin hyvin ja rauhallisesti kun lepäsi pääsi juuri sen verran että tarpeillaan kävi.Oli niin kova päivä, mutta samalla hyvä kun saatiin vielä olla yhdessä ihan rauhallisesti.Hän oli niin rakas minulle ja on vielä edelleenkin.Nyt sain haudattua, hän lepää rauhassa.Istutin valkoisen juhannus-ruusun siihen haudalle ,katsotaan lähteekö alkuun siinä.

 

 

Juhannus%20ruusut%20-16.jpg