kolme.jpg

 

Korttien värittelyt.

 

Ostin tuolta S-market ruokakauppani lehtihyllystä tuollaisen askartelulehden ja siinä tuli mukana askartelutarvikkeita,kohokuviointitasku ja leimasimia.Näitähän nyt on ollut erilaisia kylkiäisiä näissä lehdissä ja nyt löytyi tämän näköinen.

Heti oli pakko alkaa tuota ruusua kohokuvioimaan Guttlebugilla mankeloin sitä ja innoissani päätin heti tehdä kolme eri korttia tai värittelyn aikana se varmistui kun kokeilin vähän eri juttuja.

 

Tuollaisessa lehdessä nämä askartelutarvikkeet tulivat mukana kylkiäisenä.

kortti%20063.jpg

On kyllä kauniita juttuja tässäkin lehdessä,kiva kun kaupoista löytyy yllätyksiä, kun täältä maalta ei löydy kyllä kaupaa jossa myytäisi askartelutarvikkeita ,netistä tilailen tai matkustan, sitten jonnekkin kauemmaksi ostoksille.

 

 

Tuossa on se ruusun sabluuna näkyvillä se on kaksiosainen aukeaa toisesta reunasta ja paperi laitetaan sinne väliin Ja pikku mankelin läpi ajetaan sitten sellaisten levyjen välissä,käytin akvarellikartonkia kun värittelyssä se oli sitten myöskin hyvä minulle.Teen aina kaikki korttini akvarellitekniikalla ja nykyään näillä akvarelli kynillä, kun, niissä on niin paljon sävyjä ei tarvitse sekoitella pahemmin, kuten napeista ottamalla yleensä teen.

Kohokuviointi.jpg

 

 

 

Tässä nyt hiukan näkyy nuo kohollaan olevat ruusun ääriviivat molemmin puolin,kuvion voi siis käyttää kummin päin haluaa, tietenkin kokeilin molempia puolia.Tässä ne on nyt sitten valmiia värittelyyn.

Kohokuvioidut.jpg

 

 

 

Tässä ovat väriteltyinä.Aloitetaan vasemmalta 1 on tehty vesiväreillä säiliösiveltimellä (sillä tulee runsaammin vettä)

                                                                   2 on vesiväreillä tavallinen sivellin tekniikka.

                                                                   3 on leimasinmusteella väritetty suoraan tyynystä.

V%C3%A4rittelyt.jpg

 

 

Tässä vielä yksitellen jo korttipohjaan kiinnitettynä,leikkasin ruusut ääriviivaapitkin.Tämä on aika hempeä roosa väri kun tuo säiliösivellin tekniikka on vetisempää.Tuollainen tuli siis siitä.Niin ja myöskin sellainen seikka ,että en väritä suoraan tuosta akvarellikynästä vaan otan aina siveltimeen väriä ja siitä tuohon hiukan kostutetulle kukkaselle laitoin sitten maalaten.Tämä kuva ei nyt ihan vastaa oikeaa on enemmän ruusunpunainen koko kortti.

Ruusukortti2.jpg

 

 

Tässä samoin, mutta ihan tavallinen sivellin jota kastellaan vesikuppiin ,siitä tuli tuollainen hivenen voimakkaampi roosa samalla sävyllä värittelin kun tuon edellisen.

Ruusukortti%201.jpg

 

 

Tämän värittelin leimasin musteella suoraan tuosta pikkurasiasta sipaisin tuohon kuvalle ja vähän pyörittelin superlonin palasella tasaiseksi samoin nuo vihreät lehdet.

Leim.must..jpg

Keskimmäinen ruusu on eri puolelta väritelty ,näinkin voi siis valita kuinka haluaa korostaa noita kohokuvioituja reunoja kukasta.Aika hillitysti yritin koristella, että ruusut olisivat kuitenkin pääosassa.Tämmöistä kortteilua nyt tällä kerralla tuon lehden kylkiäisen innoittamana .Muuten en kyllä osaa englanninkielistä lehteä lueskella, mutta kuvia katselen sujuvasti.Ja saattaapi jäädä nuo leimasimetkin käyttämättä minulla ,voisin ne vaikka luovuttaa jollekkin kortteilijalle ihan suosista kun en niitä itse tarvitse.Ota yhteyttä jos kiinnostuit .

Tämä oli vain minun tapani väritellä nämä kuvat, jokaisellahan on omansa, laitoin vain siksi, jospa tästä olisi hiukan apua tai vihjettä jollekkin toiselle kortteilijalle joka vasta etsii sitä omaa tapaansa.Mukavat kortteilut kaikille ja uusia seikkailuja kohti käydään taas.Tuo korttipohja on hiukan kookkaampi kun yleensä 15x15 cm on nämä ja pipari reuna on näissä ollut valmiina kaksiosainen avattava kortti.