Tuli käytyä Tampereella Koko suomen kädentaitomessuilla.Kyllä oli valtavasti katsottavaa siellä taisi olla kyllä ennätys määrä myyjiä ja näitä jotka esittelivät tuotteitaan,en varmaan käynyt joka kojun luona, kun en kyllä jaksanut,tuo jalkakin on hiukan esteenä, kun sattuu kävellessä, siellä on hermo jumissa selästä johtuen,kaikki muuten sujuu, mutta pitkät kävelyt ei onnistu,no tulihan sitä tallusteltua reilusti eilen, kun mentiin vielä muuallekkin. .Hyvä että ei ole hermo pinnassa niin kuin eras tunnettu henkilö sanoo joskus.

Niin Paljon oli katseltavaa ja on kyllä niin inspiroivaa kun pääsee sinne katselemaan ,oikeastaan ei niin paljon tätä kortti myyntiä näkynyt siellä ,siis näitä askartelukortteja kun vertaan entiseen ,oli todella runsas tarjonta .Luulen että kortti myynneille on nykyään eri väyliä ,tarvikkeita kyllä oli tarjolla.Yhteen kohteeseen olisin halunnut, mutta vähän myöhästyttiin ja en sitten odotellut seuraavaa, nimittäin tämä Jukka Rintalan näytös ,tykkään hänestä ,niin paljon ja voisi katsoa vaikka koko päivän kun hän piirtää ja maalaa.Katson linnan juhlissakin tarkkaan hänen suunnittelemat puvut ,koska ihailen häntä ja hänen taidettaan .

No niin ostin sieltä vähän tarvikkeita ,oikeastaan en nähnyt niitä mitä etsin ,mutta aina jotakin löytyy kivaa.Laitan tähän.

1.kuva%2C2019%20koko%2050.jpg

Tuollaisia hempeitä papereita kevät askartelua jo ajattelen.Perus juttuja papereita ja koristeita.

 

 

 

Ja sitten vähän jouluisia, kun kerran oli tarjolla niin päätin ottaa tuollaisen ison paperi lehtiön,vaikka en tiedä teenkö joulukortteja lisää ,no sen näkee sitten ,saatampa tehdäkin ei tiedä etukäteen.Holo

grammi hiutaleita pussissa,Valkoisia geelikyniä paketti.pitsi papereita 

2kuva%20messuost%2C2019%20koko%2050.jpg

Ei nyt mitään ihmeellistä mutta näistä tykkäsin ja lisää saa netti askartelukaupoista tilattua kätevästi,tykkään käyttää myöskin niitä.

 

 

 

 

 

 

Ai joo pitää mennä kuvaamaan vielä yksi juttu tähän, meinasin unohtaa jo.

gl%C3%B6gi%20pullo%20koko%2050.jpg

Ostin Tyrni glögiä ,oli kyllä tosi hyvää sain maistaa siellä.

 

 

 

 

 

 

DSC06094%20%283%29.jpg

 

Ja ruusuja ostin myös suuren kimpun (kaupasta)  itselleni.20 kpl on niitä kauniin vaalean punaisia .Saatampa vaikka tänään nostaa glögi maljan itselleni ,kun en juo alkoholia ollenkaan, niin tämä sopii mulle hyvin.Vai säästäisikö jouluksi tämän .Mäntyharjulla tämä näkyy olevan valmistettu.

 

Minulla on tuossa puutarhassa tyrniä kasvamassa ,olen niitä vähän leikellyt ja uuttakin hankkinut, kun tuotto on vähentynyt ehkä pitää vähän niitä kurittaa ,jos sitten tulisi taas kirpeitä marjoja,ne on tosi happamia ,mutta niin terveellisiä.

 

Siellä oli tosi paljon tarjolla mehuja karkkeja ,kalasäilykkeitä,valkosipulia makseita leivonaisia ja kaikkea kivaa ,mukavaa kun oli tätä ruokapuoltakin tullut runsaasti.Ym,ym.