Tässä osiossa leimaillaan itse paperia joka tulee kääreeksi lahja pakettiin.Ei sillä etteikö kaupat olisi tulvillaan toinen toistaan ihanampia papereita, vaan siksi kun oli niin kiva tehdä taas tämmöistäkin.Ostin lahjapaketin tulevalle pikkuiselle, lapsen ,lapsen, lapsi syntyy nyt ihan näinä päivinä ja olen tietenkin innoissani, vaikka toisaalta melkein paniikissa,kun hermoilen.Tämä se vasta kuulkaas onkin koettelemus, kun mummun pikkuinen saa jo toisen vauvan ,edellinen hänen pienokaisensa on jo kaksivuotias ja minulla vain paniikki lisääntyy vaikka kaikki on mennyt hyvin nuorella äidillä.

No niin yritän päästä tähän itse asiaan.Värit esiin.

DSC00375-normal.jpg

Tarvikkeita: Säilytän leimasinvärejä tämän näköisessä laatikossa, että eivät kuivuisi kovin itsestään varastossa ollessaan.Ei tässä nyt tuollaista määrää näitä tarvita otin vain kamppeet esille.

leimasin%20v%C3%A4rit-normal.jpg

Leimasinmusteita on eri merkkisiä ja vähän eri tarkoituksiinkin.Näistä nyt valitsen tuon Versa Finen joka onkin suosikki musteitani vedenkestävä ja tällä kertaa värinä on punainen.Tässä nyt on pikkurasioita jotka ovat halvempia ostaa ja näitä onkin sitten kertynyt enemmän.

Ja paperia sitten tietenkin tarvitaan minulla on valkoista paperia tai sitten ruskeata voimapaperia ,valitsen valkoisen tähän nyt.

Tässä leimasimet joilla ajattelin leimailla onnea teksti on puukantainen kuten näkyykin ja nämä toiset kumisia joissa on tuollainen tarttumapinta ja tuo läpinäkyvä kirkas pleksipalanen on näitä varten kiinitän leimasimen siihen ja sitten voin aloittaa.

.pl2-normal.jpg

kl4-normal.jpg

Näin siinä on nyt perhonen valmiina leimaamiseen.

kl3-normal.jpg

Leimaamista olen selittänytkin aiemminkin tuolla sivuosiossa  on siitä asiaa ,mutta kerrataan nyt kuitenkin.

Leimasin pöydälle ja väri tuputetaan leimasimeen näin kuten tuossa kuvassa näkyy.Näin saadaan muste tasaisesti leimasimeen.Kannattaa leimailla muutaman kerran kokeeksi jonnekkin suttupaperille.

paperinleimaus%201-normal.jpg

Sitten vain aloitetaan.

Painelin kuvioita vähän joka suuntaan näin.

kl6-normal.jpg

Joissakin leimasimissa on kiusallisia kohtia joista tahtoo jäädä ylimääräisiä jälkiä kun leimaa näissä sellainen on tuo pikku perhonen ,kun levitää mustetta menee väkisinkin reunoille ja sitten näkyy tuossakin vähän ylimääräistä reunaa leimatessa.Tuo nyt on pieni leimasin ,mutta harmillista on silloin kun on kookkaampi leimasin ja kiva kuva ja kun käyttää hyvää akvarellipaperia olisi kiva onnistua kerralla, että ei tule huoja leimauksia kun on arvokkaampaa paperiakin.(Tämä ei ole akvarellipaperia vaan ohuempaa käärepaperia).Joskus olen leikannut sellaista ylimääräistä reunaa ihan saksilla vain pois sillä on tosi hankalaa leimailla.Kerran tuli sellaisia virheellisiä leimasimia kun tilasin uusia ja oli vielä teksti leimasimia,mutta ne sain vaihdettua uusiin kun oli huono teksti.Kannattaa harjoitella siis leimaamista jos ei ole ennen tehnyt,kyllä se pian alkaa sujumaan.

1-normal.jpg

Se lahja on tämän näköinen kirja aika kookas albumi jonnekka saa sitten tehdä vauvasta leike/valokuvakirjaa mitä nyt sitten haluaakin sinne laittaa.

paketti1-normal.jpg

ja sitten vain pakettiin.

paketti8-normal.jpg

Tämän näköinen siitä nyt sitten tuli valmiina.

paketti5-normal.jpg

Siinä se nyt sitten on .Leimasimet on Magnolian paitsi tuo onnea en muista nyt sitä valmistajaa mutta Sinellistä olen ostanut ja tosi hyviä ovat nämä puukantaiset leimailla.

On minulla sitten vielä vauvalle jotakin pehmeätä vaaleanpunaista varattuna,kun tyttöä odotellaan,mutta siihen laittelen sitten jokin toisen lahjapaperin sitten.Mukavaahan tätä oli tehdä eikä ollut vaikeata.Voisihan tuohon valita jonkin värillisenkin paperin vaikka pastellisävyisen,minulla vain nyt tuli tämä valkoinen mieleen kun tätä minulla on.

Kerran tein jouluksi ruskeasta käärepaperista paketteja laitan niistäkin vielä kuvan tähän.

paperi%20k%C3%A4sin%20painettu.-normal.j

rusk2-normal.jpg

ruskp.3-normal.jpg

ruskp8-normal.jpg

Vähän on heikkolaatuisia nämä kuvani näistä, mutta kyllä siitä nyt vähän ehkä näkee.Kimalletta laitoin näihin silloin se näkyy tuolla ensimmäisessä kuvassa .Tuollaisia ympyröitä leikkelin lävistäjällä korteiksi ja niihin painoin samaa enkeli kuviota ei muuten olekkaan sama enkeli,mutta molemmat on Penny Blackin leimasimia.

Tämmöistä tällä kertaa. Ja vielä muistutan jos on vasta alkaja ja innostuu tästä leimailuasiasta tuo Maijun leimailukirja on kyllä oivallinen hankinta, selailin sitä taas ja kyllä siellä selitetään kaikki tästä leimailukortteilusta niin hyvin ja hyvien kuvien kera myöskin,että suosittelen.